vlogg

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (5)
 • Steffi

  Jag förstår precis vad du menar i din senaste video angående samarbeten. Ärligt talat, dina videor är alltid OTROLIGT bra och underhållande, oavsett samarbete eller inte. Jag tycker att det är kul att se vilka samarbete du väljer och hur du visar upp dom, för du gör det alltid superbra och proffesionellt. Så samarbete eller inte, älskar dom båda!

 • StrongerLife

  Tycker det är jättetråkigt att du behöver ta så otrevligt kommentarer. Har heller aldrig förstått varför det är så trist att höra/läsa om samarbeten. Du gör det bra, du bakar in samarbetena bra tillsammans med ett vanligt inlägg så varför störa sig på det. Precis som du säger, vi läser din blogg gratis, vi ser dina videon gratis. Jisses, inget att störa sig på.
  Jag gillar verkligen din blogg, jag gillar dina videon, jag tycker du är asbra på allt du gör.
  kram

 • Özlem

  Vad folk älskar att klaga! Varför utsätter dom sig själva, sluta titta bara enkelt! Och vi alla vet vad du jobbar med inte konstigt att du delar med dig sånt på dina videos , fortsätt bara som vanligt låt dig inte bli påverkad av dessa figurer som är så himla avundsjuka på dig!!!
  Vi älskar diiiiiiig ❤❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *