Veckans schema:

Måndag: Poddinspelning på morgonen med Linda-Marie. Sen blir det träning någon timme medan jag väntar på elektrikern ska komma till min gamla lägenhet för att fixa en lampa innan kvällens visning som börjar 17:00. Sen har jag ett återbesök hos gynekologen och direkt efter det ska vi på premiär av Jag kommer hem till jul.

Tisdag: Spela in video som ska upp på onsdagen. Sen möte med mina advokater följt av en intervju med Tilde de Paula i efter fem tillsammans med Linda-Marie. Vi ska prata om vår nya podd, så kul!

Onsdag: Redigera video som ska upp. Lunch med Viktor vid 12-tiden. Vår podds första riktiga avsnitt lanseras (!!) och sen är det barrys med Malin på eftermiddagen. Känns skönt att vara igång med träningen (hur ofta säger jag inte det haha?).

Torsdag: gympass igen med Malin, denna gång kör vi boxning. Så taggad, älskar boxning!! Har ett möte där också inbokat.

Fredag: Ellen Bergström fyller 30 år och det ska firas!

Lördag/ söndag: Slappa, redigera och filma video som ska upp på söndagen.

Alexandra Nilsson höst

Alexandra Nilsson höst

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)
 • johanna

  Kul att er podd har premiär 🙂
  är dåligt insatt i VS re-branding men jag tycker deras modeller är coola, dom tränar stenhårt för sina kroppar och är snarare mest muskler än bara skinn och ben. Sen vad man ser som lockande, säljande och attraktivt sitter ju i ögonen på beskådaren och det skiljer sig såklart från person till person. Men hörde att dom lagt ner sin show, tråkigt tycker jag 🙁

  • Emilia

   Tycker du att det är coolt med en bransch som skapar skeva kroppsideal och gör så att många får ätstörningar? Är det coolt att träna mycket och äta alldeles för lite för att man måste vara smal? Är det coolt att påstå att man ska inkludera alla och sedan ändå bara använda sig av smala modeller? Har du missat att större delen av modeindustrin hetsar sina modeller till att vara så smala som möjligt? Jag menar, det är ju ganska sjukt att en person med storlek M räknas som plus size, eller hur? Vad är då en person med storlek XL till exempel?
   Många modeller har berättat om vilken utseendehets det är och hur dåligt dom mår.
   Ska man inkludera alla så ska man visa olika kroppstyper, inte bara smala. Man kan vara hälsosam fast man är större.

  • alexandra

   Tycker det är jättebra att dom har lagt ner den, så trött på märken som enbart jobbar med pinnsmala modeller.

 • Rena

  I see you have a full schedule!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Sophie

  TACK Alexandra för att du är en av få större influencer som sätter ner foten och står upp för oss som inte passar in i normen! <3 Hoppas så att fler tar efter dig så det faktiskt kan bli en förändring till sist. 🙂

 • Frida

  Hej Alexandra!
  Hoppas allt är bra med dig 😊
  Vad hände med Jerre som skulle hjälpa dig med redegeringen?
  Kram Frida

 • Isabella

  Grymt att du faktiskt håller fast vid det du säger och sätter ner foten! Det är ofta saker och ting nu för tiden ska låta så himla bra men så är den riktiga sanningen något helt annat. Du växer mer och mer i mina ögon. Har följt dig sedan början. Tack för att du tar ditt jobb på allvar!

 • Pia Widlund

  Härligt veckoschema, fullt ös!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *