Tuttar och blod

Alexandra Nilsson halloween

Hoppas ni har haft en grym helg. Dagens vlogg håller på att laddas upp as we speak så den är strax uppe 🙂 Sålänge tänkte jag bjuda på lite bilder från i fredags då det var halloweenfest som stod på schemat. Förfesten stod min vän Isabella och Real Techniques för, ni vet sminkborstarna som är så bra? Några representanter var på plats och hjälpte oss med både smink och fejkblod. Såklart applicerades allting med deras borstar. Och tur för mig att dom var på plats, jag kom ju hem bara några timmar innan festen började från Polen så jag hade ingen utklädnad planerad ALLS. Sminket vart dessutom super Basic, det ändå ”galna” var mina röda läppar.. Men kvällens tema var the purge så man kunde alltså egentligen ha varit utklädd till lite vad som helst. Men när jag googlade på filmen för att få lite inspo så kom det upp några tjejer i utmanade festkläder och blod, så körde på det haha 😉 Tuttar och blod på halloween blir lixom aldrig fel. Nej men skämt o sido så blev min utklädnad inte jättebra, men blodet och såret på halsen blev fantastiskt. Alltid något 🙂 Så efter en hel del smink, blod och bubbel drog gänget vidare till Kasai. Dock stannade jag inte länge alls, tror jag endast var där 30 minuter. Jag blev så blixttrött så jag åkte hem istället. Det har varit väldigt mycket nu på senaste och jag har fortfarande svårt att tacka nej till grejer. Men nu i veckan ställde jag in minst 5 saker på schemat, och det känns faktiskt bra.

Idag har vi haft visning igen, i både våra lägenheter faktiskt. Det var många som kom till min lägenhet efter att jag har lagt ut annonsen online, men det förväntade vi oss faktiskt. Jag har valt att inte lägga ut den här lägenheten som vi bor i på nätet för att inte få så många snokare hit. Vi har ju alla våra privata saker här så det känns lite känsligare om folk ska komma hit av fel anledning.. Men vi får se hur vi gör beroende på vilka bud vi får in, för trots allt har Andreas lägenhet legat ute ett tag utan napp. Eller napp har vi haft men ena fick köparen fick inte sitt lån från banken och en annan snoddes av vår granne (grr!!) så kanske lägger ut den här ändå på nätet. Men då kommer jag packa ner alla värdesaker så jag inte behöver oroa mig över sånt. Men det känns väldigt optimistiskt gällande min lägenhet efter att det var så många som kom till min första visning 🙂 *håller tummarna*

Bilder: Elin Strååt 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *