Kom och köp!

Inlägget innehåller samarbete med Beleco.

Nu ligger äntligen min lägenhet ute på hemmet. Känns så roligt att få se bilderna. Resultatet blev ju så bra med dom fantastiska möblerna från Beleco samt stylingen som @hillehem stod för 🙂 Tänk vilken skillnad det kan bli med rätt styling.. Nästan så jag ångrade mig lite och ville bo kvar där haha!! Men vi behöver större, så är det bara.. Vi vill ha minst 120 kvm, det är ju en ganska stor skillnad från 70.. Men det beror ju på att jag jobbar mycket hemifrån och därför behöver jag (vi) så mycket större. Men i vårt nya hem vill jag gärna ha liknande styling, den bruna soffan får gärna följa med 😉 Lejonhuvudet också för den delen..

Iaf, är det någon av er som söker ett nytt boende som ligger ett stenkast från stan så kanske min stora 2a på 70 kvm är något för er. Balkong finns och det går snabbt som attan till centralen, det är endast 4 stationer om jag inte minns fel och att gå till tunnelbanan tar typ 3 minuter. Gym och affärer ligger även där. Så bekvämt och skönt. Området är dessutom väldigt lugnt och skönt. Ni kommer till annonsen >HÄR<

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (15)
 • A

  Varifrån kommer växten i hörnet i vardagsrummet? 🙂

 • johanna

  Riktigt snyggt stylat, och fin lägenhet 🙂

 • nn

  Det lilla köket är ju bara att riva ut, varför är det så små skåp? De ska ju gå ända upp till taket, så man får in allt porslin? Tapeterna förfärliga. Golvet i hallen, den gråa färgen är i alldeles för stor kontrast till golvet i vardagsrummet, så i hallen får man ju lägga nytt golv som ska passa till nytt golv i vardagsrummet. För mycket insyn från grannar in mot balkongen.

  • Bea

   Vilken tur att inte du behöver köpa lägenheten då eftersom att den inte verkar vara i din smak. Nu finns det ju säkert ett antal miljoner i Sverige som inte har samma smak som du har!!

  • Olivia

   Min mamma som är mäklare brukar skratta åt människor som dig, som anmärker på saker som tapeter och diverse småsaker (ja, att köksskåpen inte går ända upp till taket är en småsak. Har du tänkt på att det kanske finns en anledning till att de inte gör det?) som man egentligen borde vara kapabel till att fixa själv. Eller anställa någon som gör det. Men det är klart, inte alla har fantasin eller kunskapen (och viljan) att fixa sina hem utan vill att allt ska vara färdigt vid inflytt.

  • Josefin

   Dom SKA gå ända upp i taket? Är det du som beställer hur alla kök i Sverige ska se ut alltså? Spännande!
   Mina skåp går inte heller enda upp till taket.

   Tur att det går att tapetsera om, och lägga nytt golv då ifall det inte skulle passa den som köper.

   Fruktansvärt onödig kommentar? Förstår inte riktigt varför det kliar så mycket i fingrarna på vissa att dom måste skriva negativa kommentarer.
   Tycker du inte om lägenheten – köp den inte. Så enkelt!

 • Jennifer

  Vet du vart klinkern i hallen är köpt? Så himla snyggt.

 • Cristina

  Smashing lägenhet!
  Lycka till 😀

 • Lena

  Snyggt, förutom badrummet som ser miserabelt ut.

 • Pia Widlund

  Ser fint ut. Hoppas det går bra med försäljningen!

 • David

  A, det står i första meningen att lägenheten ligger ute på ”hemmet”, men du menar väl förstås ”hemnet”. Men sen så står det ju också i den annonsen att byggåret är 1991, haha! 😀 Var det inte något annat speciellt som hände det året i ditt liv. 😉 🙂

 • Anna

  Jag skulle vilja ha mer blommor i fönstrerna ser så kallt ut annars eller nåt annat hemtrevligt

 • StrongerLife

  Wooow vad snygg lägenheten är! De har stylat den jättesnygg och det är verkligen snyggt med stilren stil och inte mycket saker framme. Lycka till med försäljningen, hoppas det går riktigt riktigt bra så att du kan få din minst 120 kvm. 😀
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *