Baskern på

Hej på er! Hoppas ni har en fantastisk helg. Igår jobbade jag hela dagen och när jag var klar åkte jag till gamla lägenheten för att lämna över nycklarna till mäklaren som hade med sig sin fotograf. Lägenheten är nu alltså helt färdig stylad och redo för att säljas. Äntligen! Och det blev så fint!! @Hillehem som jag har anlitat för det här jobbet gjorde ett fantastiskt jobb. Jag inväntar bilderna, sen kommer jag visa er resultatet. Men ni som följer mig på Instagram har redan fått se lite på insta-story.. Sen när jag var klar med det blev det ett träningspass med Malin i stan följt av bio-mys med Andreas. Vi såg den nya zombie land filmen, så himla rolig. Andreas kunde inte sluta skratta, så himla roligt för det var ingen annan som skrattade så mycket i biosalongen haha… Åter igen, kolla min insta-story så ser ni själva hur mycket han skrattade. Jag är glad att jag lyckades fånga det på film 😉

Idag har vi städat lite för imorgon har vi visning här hemma. Vi lyckades ju inte få lägenheten såld senast så vi gör ett nytt försök nu. Håll gärna alla tummar och tår åt oss så vi kan få flytta snart! Vi har tagit en liten paus nu för jag måste uppdatera mina sociala kanaler och fortsätta filma, filmar 2 videos samtidigt för att hinna med allting.. Det blir så när man vill resa bort en hel vecka. Jag har väl berättat att vi drar till Polen på måndag för att hälsa på mormor..? Jag tror jag har sagt det iaf.. Men i Polen där mormor bor finns det knappt någon mottagning så jag måste verkligen göra klart allting i helgen. Dessutom vill jag spendera kvalitetstid med familjen och inte tänka på jobb. Så det blir lite lugnare tempo i veckan som kommer, det behöver jag..

Alexandra Nilsson basker

Alexandra Nilsson basker

Alexandra Nilsson basker

Alexandra Nilsson höstoutfit

BILDER: AMANDA PARKKINEN

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *