Kappor jag vill ha

Inlägget innehåller adlinks

Hej på er. Istället för att vara på event med boohoo stannar jag hemma. Jag måste prioritera hälsan ett tag så jag ska träna istället och planera inför imorgon då jag ska fota en del samarbeten. Det sista jag behöver är att stressa imorgonbitti över såna saker, så det tar jag hand om ikväll. Känns bra, är glad jag stannade hemma. Men dessvärre har flytten dragit ut på tiden, så bilder på stylingen kommer imorgon. Men ni kommer inte bli besvikna, lägenheten ser typ helt annorlunda ut. Häftigt vilken skillnad styling kan göra va?

Men på tal om något annat. Jag är ju en riktig sucker för beige, nude, off white och brunt just nu. Så samtliga av dessa kappor hade gärna fått flytta in i min garderob. Men jag ska verkligen inte köpa något nytt innan vi flyttar, jag orkar inte bära på 20 kartonger som innehåller bara kläder.. För sanningen är att jag använder kanske 2 av dom lådorna haha! Är ni också så? Om vi säger att ni har 50 plagg, så använder ni kanske 10 av dom?

Kappa 1 – LÄNK // Kappa 2 – LÄNK // Kappa 3 – LÄNK //

Kappa 4 – LÄNK // Kappa 5 – LÄNK // Kappa 6 – LÄNK //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *