Jag avslöjar allt!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (19)
 • Charlotte

  Hej Alexandra, läste din blogg som en dåre för massa år sen men slutade, varför minns jag inte. Sen hittade jag dig på youtube och har de senaste veckorna bara kollat igenom massor utav dina videos. Jag tycker att du har växt så något otroligt och, missförstå mig inte, jag blir glad när du visar dig sårbar så som du gjort i slutet på denna video. Det hade inte Kissie vågat göra, men fasen vad glad jag är över att Alexandra vågar det. Fortsätt vara dig själv, det är underbart!

 • Livia

  Braaaa blogg men varför har du börjat prata som Therese Lindgren? Gillar din vanliga röst mer <333

  • Sara

   Håller med 🙈
   Mycket låter precis som Therese!

   • Jonna

    Jag har också det senaste märkt att Alexandra inte bara pratar som Therese, utan har typ morphed into Therese. Kanske strategiskt eftersom Therese är mycket större och hon ser fördelen med att vara sårbar, öppen och trevlig. Man kommer långt på det. Mycket smart business drag av Alexandra. Oavsett så är hennes klipp efterlängtade 🙂

  • alexandra

   Haha okej vad ska jag svara på det? Jag tittar knappt på någon YouTuber alls i dagsläget.. Den jag pratar som är snarare Andreas 😜

 • Ann

  Hej fina! Det ser inte hemskt ut alls på dina ögon. Om du inte nämnt behandling hade man kunnat tro att det är ögonskugga! Om en lite kladdigt målat dock förstås 😉
  Det blir nog jättefint när det har läkt. Kram, kör på som vanligt och stay strong Alexandra!

 • StrongerLife

  Fina du, stress är hemskt, man mår verkligen skit.
  Hoppas det löste sig sen och att det lugnar ner sig snart. Hoppas att du hinner klart allt du ska göra innan din resa och hinner sälja snart. Så att allt detta kan vara över. Har ni hittat något än?

  Läskigt med ögonlocken men jag tror att det kommer bli jättefint sen. Kul om det funkar, för att man vill helst hitta metoder som inte är med kniv mot ansiktet.
  Kram fina och ha en fin dag.

  • alexandra

   Ja vi har hittat ett boende vi är väldigt intresserade av, men drömmen är väl att sälja iaf en av våra lägenheter innan vi flyttar.. Men Andreas lägenhet ligger nu ute till försäljning och min kommer upp nästa vecka. Kram!

 • Alexandra

  Underbar video mycket kul inehåll och bra slut med seriöst budskap. Stay strong du är super livet löser sig👊🏽😜❤️

 • Steffi

  Så otroligt känslosam och äkta video. Du är verkligen en fin förebild på alla vis, så unik och visar alla att man kan lyckas bara man vill. Tack för att du förgyller mina dagar, fastän att jag bor enda i Japan. Du når hit! <3

 • Sussie

  Väldigt ärlig och modig video !
  Mänsklig och ödmjuk!

  Till skillnad från Isabellas L videon , men å andra sidan har hennes högmod lett till hennes fall också !

 • Vanessa

  Vilket fint avslut på videoklippet! Du är verkligen som bäst när du är dig själv. Älskar din blogg mer och mer för varje år. Ha det gott i Polen och hoppas allt är bra med din mormor. Kram Vanessa

 • Sandra

  Hej! Din hud är kanon och ser inte alls gammal ut, det där med ögonlocken tror jag snarare beror på botox.
  Mina ögonlock började också ”hänga” när jag hade fått en för hög dos i argrynkan/pannan. Det gick över av sig själv och pratade med min läkare som lättade upp dosen.

  Om du nu också använder botox, prata med din behandlare och det här. Jag är helt övertygad om att det inte handlar om överflödigt skinn utan n lite hög dos 😊 Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *