Stressen kommer krypandes

Inlägget innehåller adlinks.

Detta inlägg skulle handla om hur stressad jag är och hur jag börjar känna av ångest, men jag skippar det. Orkar faktiskt inte sitta och klaga över hur mycket det är som händer, när en del av mig vill ha det såhär. När det går bra är det mycket, men är det mycket blir det stressigt. Är det lite går det inte så bra längre, och då blir jag istället stressad över det. Nackdelen med detta yrke I guess.. Så det jag försöker smyga in i denna text är att det går jättebra just nu (supertacksam) men det gör att jag har extremt mycket att göra. Men det ska gå bra, behöver strukturera om lite och kanske ställa in några samarbeten för att få lite luft. Får se, det löser sig 🙂

Men då jag inte vill att hela inlägget ska osa ”åh stress” så ska jag istället skriva om att jag har städat min gamla lägenhet idag och det gick väl.. Bra.. Det var extremt skitigt så det var mycket att ta tag i. Var där i flera timmar och slet! Men jag har fått bort soffan, allt som fanns i min ”walk in closet” och lite annat. Nu är det bara lite grejer som ska hämtas upp av mitt ex, sen är lägenheten klar för styling (tror jag). Om man räknar bort balkongen.. Kom på det medan jag skrev detta, fan! Men jag får åka dit tidigt imorgonbitti och försöka lösa det på något vis. Får bli tiptapp igen, har dock redan lagt nästan 5000 kr på den appen haha… Men förhoppningvis kommer det upp lite bilder imorgon eller på torsdag så får ni se vad det är som händer där. Tror det kommer bli asbra med rätt styling och rätt möbler. Gillar ni att läsa och titta på bloggar/ vloggar om flytt? För jag misstänker att det kommer bli en hel del av just det framöver hihi..

alexandra nilsson jacka

Min kappa hittar ni >HÄR<

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *