Inlägget är i samarbete med Care of Alexandra Nilsson

Som vanligt börjar jag min dag med en smoothie. Det är så smidigt när man inte har planerat sin tid ordentligt på morgonen. Dvs att man har råkat snooza liite för länge hehe… En smoothie kan man enkelt ta med sig i farten och dricka på vägen till bussen eller sen när man kommit till jobbet. I min smoothie blandar jag alltid ner en skopa av mitt collagen för att få i mig det kroppen behöver. För mitt collagen innehåller ju även c-vitamin som inte bara är bra för att binda collagenet i kroppen. Vitamin C är en antioxidant som ni säkert redan vet, och det skyddar cellerna mot oxidativ stress, är bra för immunförsvaret och nödvändig för att bibehålla din energinivå. Men största anledningen till varför jag använder mig av collagen är för att hålla min hud fri från rynkor men också celluliter 🙂 Jag känner skillnad i huden, den känns mer spänstig och jag älskar den känslan.

Nu ska jag fixa iordning håret lite för att sen ta och åka till min gamla lägenhet. Tyvärr lyckades jag inte få tag i en städare med så kort varsel så jag får ta tag i det själv.. Så har ställt in alla andra planer jag hade idag för att kunna lämna lägenheten sen till stylisten med gott samvete. Ska även tip-tapa bort det sista som finns kvar. Det är en soffa, möbler i hallen, skit i garderoben.. Lampor.. Ja det är en hel del som ska väck. Sen måste mitt ex komma förbi också och hämta sina köksstolar och köksbord som var hans. Sen är vi klara med det kapitlet för gott.

Samtliga 3 smaker hittar ni hos Apotek hjärtat >LÄNK<

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *