Bling bling..

Måndag: Spela in första avsnittet av min och Linda-Maries podd, så taggad!! 🙂 Sen har jag ett möte om nästa projekt som ska starta igång snart. Utöver detta ska jag försöka få tag på någon som kan städa min lägenhet för den ska stylas på onsdag och fotograferas på torsdagen eller fredagen.. Jag kan städa den själv (såklart) men jag vet inte om jag kommer göra ett tillräckligt bra jobb. Och vår städerska har tyvärr inte tid att hinna med den, och det förstår jag verkligen. Så måste försöka lösa den nöten.. I ”värsta fall” städar jag och hoppas jag gör ett tillräckligt bra jobb.

Tisdag: Unna mig nya naglar, mina nuvarande ser ut som SKIT. Ser inte representabel ut. Sen är det lunch med Viktor, direkt efter ska jag lämna tillbaka en outfit till en stylist. Ska jag försöka lösa en video till onsdagen, så filma + rediga. Har dock ingen aning om vad jag ska spela in.. Har nämligen lite problem då jag inte vill visa mitt ansikte helst just nu. Den är ju knepig när man ska filma haha…

Onsdag: Min lägenhet ska stylas av en grym tjej som driver hillehem på Instagram. Så taggad på att se hur det blir. Fota för ett samarbete som ska upp senare i veckan.

Torsdag: Ska på ett möte om en ett tv-program som jag har blivit tillfrågad till. Har en genomgång kring ett event som jag ska ställa upp i November. Sen på kvällen är det winter party med företaget boohoo som jag jobbar en hel del med. kul!

Fredag: Börjar dagen med ett event som Nicole Falciani har bjudit in till. Fick instruktionerna att träningskläder ska med, spännande. Sen ska jag redigera video.

Lördag: En kampanj ska upp. På kvällen är det middag och fest.

Söndag: På dagen är det Robin Hood musikal som vi ska gå på, kul! Sen ska en kampanj upp.

Bild från King galan i torsdags. Kavajen var inte riktigt lika blingig IRL 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *