Efter många om och men så sitter vi tillslut i bilen och åker norr ändå. Men det blev inte hela vägen till Bollnäs utan vi nöjer oss med Gävle. Men bättre det än ingenting. Jag har ett sånt sug efter att bara få komma iväg, bort från Stockholm och alla människor. Dom senaste dagarna har jag knappt orka svara när det ringer i telefonen för jag känner bara näää.. Orkar inte! Orkar inte heller gå på någon fest eller event, vill bara vara ensam en stund. Jag tror att det har blivit lite för mycket av det goda under dom senaste veckorna och nu behöver jag få andas och samla energi igen för att bli den glada sociala Alexandra igen. Så en lugn kväll och dag på landstället kommer nog göra susen 🙂 Tänker tända en brasa, hälla upp ett glas vin och bara chilla.

Dom senaste dagarna har ju bestått av pressträffar och events. Det har varit väldigt trevligt att få komma ut och träffa kollegor och se höstens nyheter 🙂 Tidigare år har jag inte alls varit intresserad av att springa på den här typen av events, men i år har jag gått med Atooni som är ett riktigt proffs på vilka presskontor man ska gå på så det var trevligt. Dessa bilder är från i torsdags, och samma dag gick vi på King galan. Så det var fart och fläkt från tidig morgon till sen kväll. Men vilken bra kväll vi hade! Jag har ju givetvis vloggat under dessa dagar, så ni kommer få en tydligare inblick på hur det har gått till snart på youtube.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *