Frukost med Swarovski

Hej på er! Imorse var jag och besökte Swarovski i deras butik i Mall of Scandivia. Eller Westfield som dom heter nu.. Jag gillar faktiskt det nya namnet, det känns mer internationellt 🙂 Det bjöds på frukost och en tjuvtitt på den nya kollektionen som släpps nu under hösten. Wow vad mycket fint jag hittade.. Blev helt till mig 🙂 Har alltid gillat Swarovski och deras smycken, så det kändes väldigt kul att få komma dit och få chansen att träffa människorna bakom märket. Dessutom fick vi alla med oss en härlig goodiebag hem, det tackar man ju verkligen inte nej till! 😉 Vilken härlig start det blev på denna fredag och helg.

Tyvärr åker vi inte till Bollnäs då Andreas tycker jag fortfarande är sjuk.. Jag håller inte med alls, att man är hes betyder inte i min värld att man är sjuk!! Men där tänker vi helt olika så han ställde in det.. Supertrist tycker jag då jag längtade efter att få komma upp lite för frisk luft och träffa hans familj. Men det kommer ju såklart flera tillfällen.. ♥ Så får se vad helgen har att erbjuda. Men någon fest blir det inte haha, jag har nu sprungit på så mycket events på senaste så nu får det räcka. Igår var jag ju på King galan dessutom.. Så en lugn helg är exakt det jag ser fram emot, oavsett om den är hemma i Stockholm eller i Bollnäs. Vad ska ni göra i helgen?

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)
 • Camilla

  Åh vad tråkigt att det inte blev något Bollnäs, själv ska jag tatuera mina ögonbryn samt uppvakta min mormor som fyllt år tidigare i veckan ☺️

 • Lissel

  Men oh, jag har varit ”sjuk” i fan snart 2v… suger! Är aldrig sjuk… tror nästan mer att Bollnäs hade varit bra 🙌🏼

 • Emilie

  Alltså, vad läste jag just? Var tvungen att läsa igen. Avgör han att du är för sjuk? Damn, vad creepy. Så gör jag endast med mina barn som är under 5 år gamla. Vuxna avgör väl för tusan själva vad de orkar med?

 • Cecilia

  Jag har också en lungn helg. Skulle ha farit på en mässa om min syster kommit med men hon fick förhinder men det gör inte så mycket då varit i många år på samma mässa så missar knappt så mycket. Och min man är sjuk och måste fara in till sjukhuset inte något väldigt alvarligt ända men en sak som är bra att kolla upp. Så för mig blir det att städa lite hemma och kolla netflix kanske.

 • Isabelle

  Vad synd att det inte blev Bollnäs!

 • Magdalena

  Så avis jag blir, älskar swarowski 😍 krya! Eller ja, rösten i alla fall, ibland håller sånt på i evigheter ju 😅

 • Malin

  Stanna upp och låt själen komma ikapp tänkte jag när jag läste ditt inlägg om Gävle och behov av att få koppla bort/ner/av. Sen läser jag detta och tänker att A känner dig och ser att du behöver varva ner. Man blir lätt fartblind och även roliga saker stressar kroppen. Var rädd om dig och ha en lugn helg! All omtanke!

 • Isabelle

  Måste bara säga att du är sååå fin!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *