vlogg-time

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (5)
 • Annie

  Vattkoppor är luftburet. Så du kan ha blivit smittad bara för att du var där. Så du vet😌

  • Josefine

   Tänkte precis varna för samma! Man vågar nog säga med 99% sannolikhet att du är smittad, inkubationstiden kan vara flera veckor. Vuxna som får vattkoppor brukar få ”antiviral” medicin eftersom vuxna kan bli verkligt dåliga. Viktigt ta kontakt till doktor genast man får symtom. Vet ju inte när exakt detta var, finns en chans du hinner ta vaccinet ännu (och slippa bli sjuk alls) om det bara är någon dag sedan. Sen är det vanligt att man tror man inte haft v.koppor pga man har haft väldigt lindriga symtom som liten. Men det kan man inte veta utan provtagning. Så…. better safe than sorry.
   Med vänlig hälsning, sjuksköterskan

 • luftburet

  Vattkoppor är luftburet. Så du kan ha blivit smittad bara för att du var där. Så du vet😌
  https://adostuntcars2.com/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *