Pressveckan forsätter..

Hej på er! Mår ni bra? Jag har dessvärre lyckats bli sjuk IGEN! 🙁 Jag var ju jättesjuk förra veckan och hade hög feber. Sen när jag äntligen blev frisk åkte jag ju in till akuten, och nu verkar det som att jag blivit smittad av något nytt. Jag har verkligen haft otur med hälsan på senaste tiden. Men jag åkte hem direkt jag kände dom första symptomen och har sovit någon timme. Har jag tur hinner det bli lite bättre tills imorgon för då är det gala, och den vill jag inte missa. Men innan jag kände att symptomen började kicka in var jag och hälsade på lite olika presskontor för att se vilka nyheter som har kommit in. Mycket som visades upp var vårens 2020 nyheter. Jag som knappt har hunnit ställa in mig på hösten 2019 hehe.. Men jag hittade väldigt mycket fint 🙂

Hur söt är inte den lilla väskan med pärlor på? Blir jag bjuden på något bröllop hade jag gärna velat ha den till en matchade outfit.

Jag älskade den här skapelsen som jag hittade inne hos The PR agancy, blev så pass förälskad i den så jag funderar på om det är något att ha på sig under en gala om några veckor.. Temat är blått, och den är blå/lila irl. Väldigt vacker. Men frågan är vilka skor man ska ha på sig till.. Har ni några förslag? En fundering är vita stövlar, eller små nätta klackar..

Träffade även på Chloé, så vi synkade och gick tillsammans till dom olika presskontoren.

Som sagt var jag där med Atooni.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)
 • Tom

  Det finns få saker som jag tycker är positivt med de flesta influencers. Det handlar så mycket om konsution i slutänden.
  Jag är en gammal man, 50+. Jag vet inte vad du är eller står för. jag vet att du var en av de första och största. Jag minns också att det var snack om att du inte gillade invandrare för många år sen. Det är vad jag vet om dig.
  Men nu vet jag också att du är modig och har civilkurage! Vi förändras alla och mognar. Du tycks ha gjort det. Snyggt jobbat Alexandra!

 • Viktoria

  Om temat är blått, så varför inte ha blåa klackar? 😊 Jättefin klänning! Har aldrig kommenterat, men du har blivit så vuxen, gillar det! Kör på!! 😊

 • Pia Widlund

  Klänningen är gudomligt vacker, kommer att klä dig. Gör en hälsoundersökning och kolla blodvärden osv om du är sjuk ofta. Kan vara nåt i kroppen som saknas. Krya på dig!!

 • Madeleine

  Du ska ha ljusbruna/beiga mocka spetsiga pumps och en cognac färgad skinn clutch till dendär blå/grå/lila klänningen 🙂

 • Mathilda

  Det kan vara din bröstoperation som gör dig sjuk hela tiden… 😕

 • Isabelle

  Angående att du är sjuk så ofta, kolla upp breast implant illness 👌
  Sen är alla olika, vissa blir alltid sjuka, andra aldrig.. Senast jag va hemma från jobbet pga sjukdom va i maj för 8år sen haha! Sen har jag väl vart snorig åh haft halsont nån gång men jag minns inte ens när! Lustigt att d kan va så olika 🤔

 • Malin

  Stress = ökad kortisolproduktion = ökad känslighet för infektioner. Blir en ond cirkel. Återhämtning och sänkt tempo samt lägre krav på sig själv är det inte helt enkla receptet.

 • May

  Bra handhygien är allt! Tvätta ordentligt med tvål och vatten när du kommer hem, innan mat, efter toa och innan du pillar dig i ansiktet osv.

 • Emma

  Gå inte till akuten om det inte är akut. Det är där skadade och SJUKA finns.

  • alexandra

   Alla som betalar skatt har rätt till akuten. Kanske ska åka dit senare, har nämligen lite ont i huvudet av alla nättroll. Lika bra kolla upp det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *