Dagarna som har passerat..

Alltså på dessa bilder ser man hur liten Chloé är haha.. Och hur nöjd hon är med livet. 

I söndags var jag bakis och eländig efter att ha festas loss med vänner kvällen innan. Inte för jag alls förtjänade det men Andreas överraskade mig med blommor på sängen följt av hans UNDERBARA frasiga pannkakor med glass på. Jag grät som vanligt en skvätt (har blivit så blödig på senaste) och njöt för fullt av pannkakorna. Vilken man jag har va? Känner mig så lyckligt lottad som har honom. Han får alltid mig att känna mig som en prinsessa. Även när jag mår skit och vill sova bort hela dagen..

Efter den lyxiga frukosten klädde vi på oss kläder och åkte till Täby för att strosa lite. Såklart slutade det med spontanshopping i form av en sprillans ny dator haha.. Fast jag behövde verkligen en ny, den jag sitter med nu (den nya ligger fortfarande i förpackningen) är så himla seg + batteriet har dött. Så tänkte att jag ska rensa den här sen innan jag byter till den nya och säljer den. Om det ens går..

Igårkväll åkte jag och Atooni till Peter som måste ha det roligaste jobbet någonsin, jo han skapar kläder till galor, film och teater! Jag ska ju på fest på torsdag och vill såklart vara lite snygg, så jag fick testa lite roliga kläder hos honom. Det blev inte lacksaken till vänster, utan det blev den rosa kavajen + byxa. Dock är jag osäker på om jag ska matcha kavajen med armbanden som jag har på bilden.. Skorna ska jag inte heller ha. Och tänk er att håret ska vara SLIIIICKAT. Det kan bli riktigt coolt.

Idag var jag och hälsade på Spalt PR. Pressveckan har satts igång och detta fick bli en mjukstart. Jag och Atooni tänkte gå på dom flesta ”visningar” imorgon och på torsdag. Vi var iaf där någon timme och tittade runt lite, åt hummertacos och minglade. Sen åkte jag hem för att gymma, och nu ska jag träffa Bella på en eftermiddagsfika/vin! 🙂 Mysigt!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *