Hundevent

Igår blev jag bjuden på ett hundevent, eller nej jag blev inte bjuden utan Chloé blev det! 😉 Jag var hennes plus 1. Hon har faktiskt aldrig varit på ett event förut (vad jag kan minnas iaf) och och hon hade ju sååå roligt. Ni skulle sett henne, hon blev helt överlycklig när hon kom fram. Hon sprang in i rummet och kutade runt i cirklar. Sen stod och hon flörtade med alla som jobbade på eventet för dom gav henne godis. Hon var till och med så duktig så hon lyckades spela olika spel där man med hjälp av tassarna skulle flytta på olika föremål för att få fram godiset under, något hon aldrig visat intresse för hemma. Men hon ville väl imponera på den trevliga personalen 😉 Nackdelen var väl att hon tryckte i sig nästan en hel påse, och i normala fall får hon typ aldrig godis för hon är ju lite rund av sig. Men jag kände också att hon fick passa på att njuta, det är ju inte ofta hon går på såna tillställningar, och som sagt var hon så himla lycklig haha! 🙂 Hon kom dessutom väldigt bra överens med dom andra hundarna, tills Pernilla Wahlgren kom in. Hennes chihuahua Dino var ingen hit enligt Chloé haha…Så jag var där någon timme innan jag åkte och hämtade upp Andreas för att gå på chokladmässan.

Ja idag har vi lördag och planen idag är att ta hand om Andreas som är sjuk. Han fick pannkakor på sängen med nötter, sirap och banan. Blev sååå gott 🙂 Nu tänkte jag sticka iväg till gymmet för att träna litegrann, har inte rört på mig på flera veckor känns det som. Men det blir ju så när man först har 2 veckor som består av flera timmar jobb varje dag, då orkar man ju inte när man kommer hem. Sen vart jag ju sjuk i en hel vecka med hög feber, och sen gick magen sönder.. Alltid är det något. Men idag känns magen knappt någonting, så tänkte att jag kan promenera lite på bandet iaf och göra några övningar för armarna. Tror det kommer kännas bättre i kroppen då, mår inte bra av att inte röra på mig på så länge.. Sen ikväll är det middag/party med mina fina vänner Issa och Atooni. Blir skoj!

Alla hundar som kom fick ett varsitt porträtt, hur gulligt? 🙂

Borden var alltså anpassade efter hundarna, så fruktansvärt gulligt!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *