Årets första halloweenfest

Hej på er! Ja herregud vad det händer mycket i livet, men ändå bloggar jag allt mindre. Såhär står det till iaf. Jag åkte in till sjukhuset här om dagen för jag fick såååå ont i magen 🙁 Ni kunde ju se i min senaste vlogg >LÄNK< att jag hade jätteont på slutet och kunde inte filma ordentligt mer. Då jag hatar att åka till läkaren försökte jag undvika det så gott som jag bara kunde, men både Andreas och mamma tvingade dit mig. Tur var väl det. Det visade sig att jag hade en blödning i magen och livmodern.. Det är ju därför jag hade så himla ont 🙁 Det gjorde extra mycket ont när jag försökte sätta mig ner eller ställa mig upp. När smärtan kom första gången hade jag svårt att avgöra vart smärtan kom ifrån, trodde först att det var tarmarna som spökade. Så i 2 timmar satt jag på toaletten och hoppades att det skulle lösa sig av sig själv. Men det gjorde det inte, då började jag misstänka att min spiral var boven. Jag har faktiskt haft väldigt mycket ondare efter att jag stoppade in den, men den här gången kunde jag inte skylla på den för som sagt visade det sig att det var livmodern. Ni kan ju försöka lista ut själva hur skadan kom till.. Använd fantasin.. Hähä…

Det finns inte jättemycket att göra än att låta det vara och äta smärtstillande, det kommer alltså läka av sig själv. Om det inte blir värre, då måste jag åka tillbaka sa dom. Men det känns faktiskt redan bättre och det är jag så tacksam över 🙂 Äntligen kan jag gå som vanligt utan att det känns som att jag ska skita på mig. Det känns dessutom så pass mycket bättre så jag valde att åka på en Halloweenfest igår som hölls av NYX cosmetics. Kanske lite riskabelt men det gick bra, jag var väldigt försiktig och åkte hem tidigt. Tror jag tog en taxi tillbaka redan vid 10 tiden. Men wow vilket fest det var, jag är så glad jag åkte!! Hade nog varit väldigt ledsen att tvingas följa festen på folks insta-storys haha… För festen var lika maxad som den såg ut att vara. Jag var dock inte jättenöjd med min egna utklädnad.. Då jag hade så ont i magen hade jag lixom glömt bort att jag behövde planera en outfit, så det blev en sista-minut lösning i form av mask och löständer från Buttericks 😉

Idag är det flyttfix, kundevent och chokladmässan som står på schemat. Kul fredag!

 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *