Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (3)
 • StrongerLife

  Så kul video. Du har alltid så roliga grejer för dig.
  Supersnygg och passar i allt, till och med en plastpåse! haha, så härlig.

 • Emelie

  Kul video 🙂 Jag skulle rekommendera dig att byta kopparspiralen. Koppar är giftigt för levande varelser och trots de små mängderna så blir man förr eller senare kopparförgiftad. Tänk dig själv att kopparen gör att spermierna dör, vad tror du resten av kroppen tycker om det då? Ibland är det enkel, simpelt förstånd som har svaren på många frågor. Det är farligt att bara följa strömmen och tro att det som erbjuds är säkert och bra. För 100 år sedan trodde man kvicksilver var bra och gav det som tillskott hos doktorn (!) och om 100 år från nu kommer vi se tillbaka och förvånas på samma sätt. Det finns fb-grupper där de som upplever samma symptom av kopparförgiftning samlas och det är tyvärr väldigt tydliga kopplingar. Så ta dig gärna en funderare, man hittar oftast svaret inom sig 🙂 och man är mycket klokare än vad man ibland tror.

 • Junaid

  The best in country beanies and hats are available at https://manky.se/ don’t put it into the log. Just go, check a few and fill up your life with great stuff, stitched with more carefully. I guarantee you will love them. You can thank me later or not. Just go and buy. 🙂 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *