Inlägget innehåller adlinks

Såhär har vi det hemma hos oss just nu, på ett ungefär. Dessa bilder är nu nästan 2 år gamla (herregud..) efter att vi hade en stylist som inredde hela vårt hem med möbler från royal design. Bästa samarbetet på länge faktiskt 🙂 Det vi har ändrat är att vi har bytt klädseln på soffan (blev så skitig av en viss hund i modell large här hemma) och lagt till en såkallad ”love seat” så flera kan sitta i vardagsrummet. Men stilen är densamma. Vi hade ju ett riktigt proffs om hjälpte till att inreda så det känns tryggast att låta det vara som han lämnade det. Men bilderna är väldigt mörka och nästan lite gråa i tonen.. Så är det inte riktigt irl, men bilderna vart ju skitsnygga. Jag gillar ju att ett hem känns mer varmt, så i det nya huset eller våningen (får se vad det slutar) så kommer det bli mer varma färger. Jag är väldigt inne på brunt, crème, beige och vitt. Sen lite svarta detaljer för att bryta av vore snyggt också.

I en av lägenheterna som vi har tittat på, så fanns det som ett extra rum som inte riktigt fyllde någon större funktion. Den låg mellan 2 sovrum och hade ingen egen dörr. Så det var som en hall men ändå inte då den hade ett fönster.. Men det utrymmet hade man kunnat göra som en liten mysig extra vardagsrum/ kontor. En plats med en fin fåtölj, litet bord och snygga kuddar där man sitta och dricka te eller kaffe medan man läser något eller arbetar på datorn. Då hade jag gärna velat sätta in dessa möbler där för att göra det mysigt, och sen kanske några svart-vita tavlor på väggarna.. Sen givetvis långa gräddvita gardiner från tak till golv, så snyggt!! Kuddarna från hermes får ju snälla jultomten gärna komma med i julklapp, men i värsta fall får jag väl köpa dom själv då (högst troligtvis haha)..

Fåtölj – LÄNK // Matta – LÄNK // Kuddar – Hermes // Bord – LÄNK // Lampa – LÄNK // Gardiner – LÄNK //

Sen så är det ju så att jag och Andreas har ganska olika stil när det kommer till inredning. Han gillar mer åt den tuffa hållet, dvs tegel, new york, grovt. Jag gillar ju raka linjer, ton i ton, guld, varmt, mysigt utan att det blir för mycket. Har ju gärna mycket tomma ytor så det inte känns trångt med grejer. Andreas tycker nog att hans stil är mysigare än min då jag heller går åt det stilrena hållet. Så det kommer få bli en hel del kompromisser helt klart. Men vi både verkar tycka om vår befintliga taklampa väldigt mycket (titta på första bilden) så den tar vi med oss. Tavlor kommer vi nog placera på ett liknande sätt som nu.. Men jag kommer nog gärna försöka övertala om en annan soffa med annan färg, helst en ljus soffa men då blir det hundförbud och den punkten kan vi bråka om i 100 år.. Så får se om jag orkar ta den kampen sen när det är dags eller ej.

Dom här 2 bilderna är från vasa hem och dom gillar jag väldigt mycket. Brukar gå in i deras inredningsbutiker för att spana lite. Men då jag har nästan hela tiden haft i bakhuvudet att vi ska flytta till något större, så har jag valt att inte köpa något. Vill gärna vänta tills det är dags så allting funkar ihop. Soffan på vänstra bilden kan jag faktiskt tänka mig att gå med på om vi måste köra på en mörkare, men då får fan resten av rummet vara 50 nyanser av vitt och ingenting annat!! Den runda spegeln gillar jag ju givetvis också men det kan ju bero på att vi har en liknande fast i kopparfärg hemma, den ser ni också längst upp i inlägget. Så den kommer vi alltså också packa med oss.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *