Veckans planer..

Måndag: Inte mycket planerat då jag inte är 100 % frisk än, men klockan 10 hade jag en nageltid hos Depend i Kicks. Sen under dagens gång skickas det ut lite bud till några vänner och influencers med mitt collagen, men jag har lyxen att inte behöva åka runt själv. Det är 2 tjejer på företaget (Sandra och Elin) som hjälper till med det. Grymma dom är! 🙂 Sen har jag ingenting annat förutom lite jobb på datorn. Ska planera kommande samarbeten och fakturera.

Här ser ni hur budet ser ut, så tjusigt! 🙂 Samtliga 3 smaker av mitt collagen och frukter som representerar dom. Enkelt, snyggt och väldigt representabel för märket tycker jag. 

Såhär blev naglarna. Depend RÄDDADE verkligen dom efter min galna idé om att ha på mig värdens längsta naglar i söndagens video haha… Fick bli lite förstärkning och lack, blev så tjusigt så. Sen tänk er att händerna får lite färg sen med bus så blir slutresultatet perfekt 😉 Är helt blek efter alla sjuka dagar i sängen..

Tisdag: Möte klockan 11 gällande en ny satsning på min youtube-kanal, taggad! 🙂 Efter det har jag ett lunchmöte med en ny kund till mig. Vill egentligen boka in ett träningspass med Malin här också meeeen det kanske inte är det smartaste… Så blir nog istället att spela in video som ska upp på onsdagen. Kanske passar på att filma en till söndagen också om jag får feeling.

Onsdag: Fotografering för mitt collagen. Vi har bokat in oss i en väldigt tjusig ”studio” som kommer bli helt perfekt på bilderna tror jag 🙂 Sen kanske jag ska försöka mig på att träna lite försiktigt kanske.. Passet jag ville gå på tisdagen är ett sånt MÖRDAR-pass, så ett enklare pass för att väckta kroppen kanske hade gjort mig gott?

Torsdag: Halloween-fest med NYX! Har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till.. Har ni något förslag kanske?

Fredag: Ska försöka få till en fotografering här för lite samarbeten så jag kan bocka av det så slipper jag stressa med det veckan efter. Vore ju lite nice att ha framförhållning för en gångs skull 😉

Lördag: Älskar att jag har skrivit in ”KRÖK!!” i kalendern här hahaha.. Jag ska alltså ut och dricka drinkar med min kära vän Issa 😉 Vi bokade in det här efter jag var klar med den jobbiga veckan som jag hade för ett tag sedan, och den enda som cirkulerade i min skalle var gå-ut-ha-kul-nu-räcker-det…

Söndag: Inga planer alls, ta det lugnt. Kanske vara lite bakis vem vet.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *