Ja jag har ju varit sjuk sen i onsdags, skitkul.. NOT! 🙁 Har varit så dålig och så uttråkad på samma gång, haha.. Så jag har fått ställa in allt. Men igår började jag äntligen må lite bättre, så jag orkade åka en sväng till min gamla lägenhet för att bara ta mig en litet titt där. Amir har ju hyrt den lägenheten av mig dom senaste 2 åren, och nu är det dags att sälja den. Jag saknar inte den lägenheten alls, jag känner ingenting när jag kommer in i den faktiskt. Den hör till det förflutna med mitt ex och livet jag hade då. Det känns som att jag har kommit så långt bort från den personen jag var när jag bodde där.. Man kan ju tänka ”hur mycket hinner hända på 2 år egentligen” men jag vill ändå påstå att mycket kan förändras om man vill. Jag var osäker och inte speciellt lycklig när jag bodde i den lägenheten, hade dessutom dåliga vanor som innefattade mycket fest, alkohol och extremt lite mat. Så nej, det ska bli skönt att bli av med lägenheten på riktigt. En gång för alla. Känns faktiskt nästan lite sjukt att jag fortfarande äger den.. Har lixom släppt den helt.

Men förhoppningvis kan stylisten komma redan i veckan och börja planera. Men jag fick nyss ett sms där hon skrev att ALLT ska bort förutom lampan i sovrummet hehe.. Så vill någon köpa betong/stenbord finns det totalt 3 stycken i min gamla lägenhet. Skicka dm på instagram så kan jag skicka bilder. Men kommer vilja ha någon som kan hämta upp grejerna. Lampan i vardagsrummet ska också givetvis bort. Den bruna bokhyllan kastar jag nog bara, har velat slänga den i så många år men mitt ex ville inte det.. Men hur som helst, stylisten nämnde att ett runt bord ska in i köket bland annat och det tror jag kommer bli så bra 🙂 Vi tänkte köpa ett rund bord till vårt nya boende sen också. Så vi kommer alltså göra oss av med en del möbler som finns i den här lägenheten också. Men det är lite skönt, att få en ny start med nya grejer som faktiskt är inköpta för lägenheten (eller huset) man ska bo i.

Inga mår jag ännu bättre, inte helt frisk men det är mycket MYCKET bättre än vad det var för 2 kvällar sen. Trodde på riktigt jag skulle dö för jag var så sjuk. Frös så fruktansvärt mycket så jag fick ha på mig 3 tjocktröjor och mjukisbyxor under täcket + en filt. Jag orkade knappt gå till toaletten, och när jag väl var tvungen kunde jag knappt se. Helt sjukt att man kan bli så fruktansvärt dålig och sen nästa dag må så bra så jag orkade ta mig till min förra lägenhet.. Födelsedagsfirandet igår hos Ellinor fick jag ju dock glömma fast jag mådde bättre, Andreas fick skriva till dom och ställa in annars hade jag nog försökt rymma dit haha!!

Men idag har vi varit på hundöarna med djuren, vilket var mysigt. Vi träffade dessutom på drottningen Silvia på vägen därifrån, och hon sa att Chloé var söt haha.. Det är ju inte första gången jag träffar henne, för er som följer mig lite mer noggrant vet att jag faktiskt hjälpte till när mamma jobbade för kunga-familjen som catering/ serveringspersonal. Jag ska dock inte berätta för mycket så ingen blir sur på mig, men det var en kräftskiva som jag närvarade vid precis när jag hade fått igång bloggen och det var en hel del alkohol inblandat i bilden. Men vi sätter punkt där 😉 Men oavsett var det trevligt att få lite kungliga komplimanger, även om Chloé inte förstod någonting. Istället skällde på deras hund. Hon som dessutom nästan aldrig skäller. Typiskt va?

Ja så mycket mer än så har jag faktiskt inte att berätta om helgen. Har ju inte orkat ta några bilder för jag har varit så sjuk. Men ni kan få vila era ögon på dessa skönheter. Divan Chloé imorse och Zacco som är glad över att få äntligen vara tillbaka på hundöarna efter kastreringen. Jag var dessutom så stolt över honom, han försökte inte positionera (dvs försöka ”para sig” med andra hanhundar för att visa vem som bestämmer) sig mot någon hund alls under vårt besök idag! 🙂 Det var ju en av anledningarna till varför vi började ens prata om att kastrera honom i sån hög ålder. Jag är så glad det verkar ha gett resultat. Istället verkade han mer intresserad av att äta gräs och grus.. Det är ett annat problem vi försöker ta itu med. Vi är lite oense här hemma om vad som är den bästa lösningen nämligen. Jag röstar för munkorg, för han äter ALLT han ser i sin väg vilket leder till skitexplosion här hemma. Och jag är less på det. Andreas tycker inte om den idén, vilket jag såklart förstår. Det känns ju hemskt att sätta munkorg på en hund som inte är van med det, men det är också jobbigt att se han sen ha ont i magen. Och en liten (stor) del av mig mår dåligt över att ha massa djurvätskor på mattorna och riskera att förstöra möblerna…. Ja men det är ju så, man kan inte alltid komma överens.

Hoppas er helg har varit bra och utan sjukdomar. Drick mycket citronvatten med ingefära i ifall ni har lyckats bli sjuka, det hjälper. Och gör inte som jag, dvs springa iväg på fotograferingar och gästa folks youtuber-kanaler. Men till mitt försvar hade jag förlorat ganska mycket pengar om jag inte hade gjort fotograferingen.. Men ni förstår vart jag vill komma! 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *