Sjukling..

Hej på er. Förlåt för jag inte bloggade igår men jag är fortfarande sjuk 🙁 Andreas säger att jag har feber men jag vet inte.. Försöker intala mig att jag inte har det så kanske jag blir mindre sjuk, men det har ju gått sådär. Har nu förutom huvudvärk och en ömmande hals även ont i leder och muskler. Att vara sjuk är så himla tråkigt! 🙁 Jag blir ju dessutom så extremt raslös av att bara ligga i sängen vilken resulterar i att jag försöker hitta på annat (som idag jobbade jag och igår ställde jag upp på en youtube-collab) och då blir jag inte helt frisk. Så tyvärr måste jag ställa in kvällens party som hålls i av Daniel Wellington.. Såg verkligen fram emot lite fest ikväll, men detta blir ju straffet när man inte lyssnar på kroppen och stannar inne. MEN jag hoppas att jag blir frisk till imorgon för då fyller min vän Ellinor Bjurström år (inte min lillasyster som någon trodde hehe). Jag vill verkligen träffa lite folk och ha det trevligt.

Såhär såg jag ut idag, tänk vad lite smink kan göra! Tycker inte jag ser speciellt sjuk ut om jag får säga det själv. Eller vad tycker ni? 😉 Men skenet kan ju minst sagt bedra, jag mådde jag inte alls bra. Så efter att vi hade plåtat (ett samarbete) så åkte jag hem, spelade in resten av samarbetet hemma och sen blev det bums i sängs, och här i sängen har jag legat sen dess. Här ska jag nu stanna hela kvällen, men Andreas har nyss kommit hem så det känns inte lika hemskt längre. Han köpte dessutom med sig halstabletter och choklad, mums. Kvällen blir nog ganska trevlig ändå… Föredrar ju såklart att vara i Andreas famn framför alla fester!

alexandra nilsson höstoutfit

Bilder: Malin Göransson

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *