Preppa huden inför hösten!

Inlägget innehåller reklam för Forma vita samt adlinks

Igår unnade jag mig en ansiktsbehandling hos Forma Vita, det var länge sen jag gjorde det. Och efter dom 2 rövarveckorna jag har nyss gått igenom kände jag att jag verkligen att jag förtjänade det. Man ska unna sig om man kan! 🙂 Så det fick bli en peeling med syra följt av en omgång drema pen för att verkligen boosta huden inför hösten samt radera dom där 2 veckorna som jag har bakom mig nu haha! 😉 Dom satte sina spår om man säger så.. Jag har ju berättat 100 gånger typ vad derma pen gör, men för att påminna er så gör den huden så jämn och fin. Det är som att den tar bort ojämna porer och lägger dit nya, fina jämna och det resulterar till en hud som nästan ser retuchad ut. Det är sjukt vilka bra resultat man får av den här behandlingen. Den tar ju även bort små linjer och ärr som man kan ha fått från acne tex. Jag har några förlorade porer på kinder och näsa bland annat, och jag ser skillnad DIREKT efter. Dom är hälften så stora, helt fantastiskt verkligen 🙂 Ni kan läsa mer om behandlingen och boka genom deras sida – LÄNK

Dessvärre började jag känna mig sjuk igår, det slog lixom till när jag var på väg mot behandlingen. Sjukt att man kan känna exakt när sjukdomen slår till. Så jag avbokade resten av dagen igår och åkte hem direkt. Men det var kanske lika bra det, huden är ju röd och ganska torr efter en sån här behandling och man ska ju helst inte sminka sig. Så jag åkte raka vägen hem och la mig i sängen, och sov typ hela kvällen. Sen vaknade jag upp såklart vid 21 för jag var hungrig, så blev en pasta och 4 avsnitt av gossip girl. Jag har precis fått lära mig vem som är gossip girl, 10 år efter alla andra hehe.. Men bättre sent än aldrig som man brukar säga 😉 Somnade om igen strax innan 12 och är tyvärr sjuk idag också.. Så fick ställa in mina 2 möten som jag hade i Uppsala för att ligga hemma i sängen så jag blir frisk. Har faktiskt låst in mig i sovrummet för städerskan är här och städar. Hon är polska och kan inte ett ord på svenska, så det blir lite stelt. Den lillan polskan jag kan kommer vi inte långt på haha!!

Och på tal om hud och hudvård.. Titta in dessa godheter från märket Peter Thomas Roth, jag älskar det märket! Ni som följer mig regelbundet vet ju hur mycket jag har tjatat om deras peelingmask, den är magisk. Har även deras gelmasker som står i kylskåpet som jag gärna applicerar efter en lång dag eller om jag känner mig svullen. Dom doftar magiskt och känns väldigt lyxiga på huden. Men i detta paket har vi deras nya c-vitmin serie. Serumet som jag håller i på höger bild är jag väldigt exalterad över att få testa. För såhär står det när man läser om produkten:

– ”Med en häpnadsväckande koncentration av hela 20 % C-vitamin förstärks serumets effekt genom tillsats av två mycket kraftfulla antioxidanter (3 % E-vitamin och 2 % ferulinsyra), vilket ger en komplett och avancerad anti-aging-behandling för en fastare och ljusare hud. Detta krämiga och återfuktande serum är ett måste för att motverka problem med fina linjer och rynkor för en fastare hud med jämnare hudton, bättre struktur och finare lyster” – Ja det låter ju inte helt fel eller hur? 😉 Så denna ska jag börja använda såfort mitt nuvarande serum tar slut. Men det är inte mycket kvar i den alls, så snart ska jag börja med den. Är ni sugna på att testa den också kan ni köpa den här – LÄNK

Men innan jag blev sjuk och innan jag åkte på ansiktsbehandling mötte jag upp Viktor för en lunch på Riche. Dom har löjromsveckor just nu och ingen blev ju gladare än jag. ÄLSKAR LÖJROM!! Jag valde därför en langos, men den var tyvärr inte speciellt mycket mat på den (speciellt med tanke på priset). Den ser till och med större ut på bilden än vad den var irl. Men god var den! Jag har inte haft jättestor aptit dom senaste dagarna så igår gjorde det ingenting, men hade det varit vid ett annat tillfälle hade jag nog inte blivit speciellt mätt. Men så kan det vara ibland. Sen efter lunchen sprang jag till Nordiska Galleriet för att byta ut en present och det var ungefär så min dag såg ut igår.. Nej juste hade ju en inspelning innan lunchen, men tog inga bilder då så skippar att gå in på några vidare detaljer där.

Nu ska jag ladda upp dagen vlogg som är redigerad och klar, sen kommer nog snälla Rosanna och plingar på dörren vilken minut som helst. Hon ska komma förbi med lite medicin till mig, hur gulligt?? Blev så glad när hon erbjöd sig komma hit ♥

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *