Veckans planer..

Måndag:
Jobb på datorn, svara på mail, skicka fakturor, betala fakturor. Ska också skicka in video till min nya redigerar. Så spännande att låta någon annan redigera mina videos. Kontrollbehovet inom mig väcks ju verkligen till liv, men jag tror det kommer bli mycket bättre. Jag sparar tid, mina videos blir ännu bättre och jag hinner spela in mer 🙂 Ska också träna, hämta ett paket och spela in video.

Tisdag:
Klockan 10:00 ska jag ställa upp i en liten inspelning som handlar om skönhet. Ska försöka få till en nageltid också då jag råkat bryta av ena nageln på mitten (AJ!!). Det hände igår, men det gör fortfarande ont.. 🙁 Sen på kvällen är det ett litet event på Glashuset.

Onsdag:
Lunch med ett företag *** följt av ett planeringsmöte med Care of Alexandra Nilsson om nya produkterna som ska lanseras. TAGGAD! 🙂 Blir alltså totalt 3 nya produkter som ska komma förhoppningsvis redan nu under hösten. Medan jag är på möten har vi städning hemma i lägenheten, så skönt att komma hem till en ren lägenhet sen. På eftermiddagen är det träning som står på schemat med Malin. Vi skippar Barren som vi brukar köra på onsdagar för ett mer flåsigt pass på fitness 24.

Torsdag:
Har inte mycket alls inplanerat denna dag förutom att jag har ett lunchmöte med en kund. Så ska passa på att träna och spela in en video kanske. Har ju mycket tid att spela in nu när jag inte längre redigerar dom 😉 Så jääääkla skönt.

Fredag: Inga planer! Kanske tar något glas vin på kvällen.

Lördag: 
Ellinor fyller år och det ska firas! Så vi lär ju under dagen åka runt och föröka hitta en lämplig present.

Söndag: Första söndagen utan att reagera halva dagen, så blir sova och ta det lugnt.

alexandra nilsson hund

alexandra nilsson hund

alexandra nilsson hund

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *