Ida Warg bjöd på event

Inlägget innehåller adlinks

Hej på er, hoppas ni mår bra. Igår var jag upptagen hela dagen men nu har jag lite tid över för att blogga. Vi har faktiskt besök från Bollnäs just nu av Andreas mamma och hennes man Björn. Dom ska sova här under helgen 🙂 Så mysigt. Dom kan redan igårkväll, så efter gårdagens jobb mötte jag upp mitt hjärta för att handla lite gottis så har något att tugga på under helgen. Vi har bokat in lite resturangbesök men det är alltid trevligt att ha godsaker hemma när man har gäster. Så igår åt vi chark och drack vin tills jag somnade i soffan vid 10-tiden hehe.. Var sååå trött efter ytterligare en lång dag..

Idag hade jag egentligen några events att gå på, men jag ställde in dom. Jag har gått på så många på senaste tiden (fast jag egentligen inte har haft tid) så jag tror jag överlever en helg utan events.. Tror faktiskt det är exakt det jag behöver, jag känner mig så trött i både kropp och sinne. Slut som artist! Dessutom är det mycket mysigare att vara med familjen – såklart! 🙂

Men på tal om events så var ja ju på ett som Ida Warg höll i här om dagen. Hon har lanserat nytt schampo och balsam, och det skulle givetvis firas. Så himla trevligt och jag är så glad över att ha fått chansen att sniffa på alla nyheter. Wow allting doftar MAGISKT! 🙂 Dessutom fick jag med mig hennes brun-utan-sol hem, ska bli väldigt spännande att testa. Har inte prövat den än. Men jag har ju hört väldigt gott om den. Men hörrni på tal om någonting annat.. Om jag och Ida skulle göra en video, vad hade ni velat se oss göra då?

Bjöds på god mat.

Jag och Ida matchade med blått 🙂 Älskar byxorna jag har på mig, dom är typ perfekta! Höga, sitter bra, raka och röven får sig ett lyft också haha.. Tyvärr ser man dom inte tydligt alls på bilden, men ni hittar dom >HÄR< *klick*

Hennes nya schampo och balsam.

Idas face lotion som ger ansiktet en fin färg hittar ni >HÄR< *klick*

Ida och söta Linda-Marie nere i hörnet hihi..

Söta Joakim, tycker om honom!

Jag var i himmelriket hehe.. Ni hittar hennes sanning produkter >HÄR< *klick*

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)
 • StrongerLife

  Jag blir otroligt nyfiken på om de där produkterna är bra eller inte. Schampoo tex tror du att de är bra? Skulle vara härligt att kunna stödja starka kvinnor med deras underbara produkter.

 • Cenedra

  Undrar du vad meningen med livet är? Isåfall har jag svaret, svaret är Jesus. Han kan fylla tomrummet du känner inom dig och han kan rädda dig! Om du är nyfiken på vem Gud är eller har frågor så kolla in min blogg. Kram<3

 • Anna H

  Hej Alexandra!!!!!

  Vilken underbar ide att göra en eller flera vloggar tillsammans med Ida Warg ! 🙂 🙂 🙂
  Kan inte bara komma på en utan tex : gå ut o fika , bjud hem varann på fika , du o Andreas äter middag med Ida o Pärlan , eller du oIda spenderar en dag med Elvis , samma som du gjorde med Therese Lindgren…. bestämmer varandras dag vad ni ska åta mm , !!!!!
  Vad som helst!!!!!
  ALLT ÄR VÄLKOMMET!!!!!
  Du är grym Alexandra !!!
  Ser verkligen upp till dig !
  Stor Kram <3

 • Maria

  Aldrig lämnar en kommentar på din blogg, pga. vet inte. MEN kände nu att jag ville skriva det här.

  Tycker på riktigt du verkar vara en så otroligt fin människa. Genuint snäll, omtänksam och ödmjuk.

  Förstår att jag inte känner dig såklart, men genom din text så känns det verkligen som det speglar igenom vilken fin och snäll människa du är. Antar också det är därför det är så härligt att hänga inne på sin blogg.

  Kram!

 • Caroline

  Eftersom jag tänker på träning och veganism, när jag tänker på Ida. Så vore det passande om en video med det?
  Så en träningschallange ihop. Eller att ni lagar mat eller snacks som är veganska ihop?

 • johanna

  Skulle gärna se bättre bilder på byxorna, dom låter ju perfekta!
  och måste säga det är så härlig stämning i din blogg nu, du verkar trivas med livet, känns säker med dig själv och det märks verkligen! Stor kram 🙂

 • Drawing

  It sounds like nice products. Would love to try them one day! Thanks for the post!

 • Aquapark

  You are great. Good food. These products worth to try out

 • Camilla Svensson

  Älskar Idas produkter! =)

  Kolla gärna in min nya blogg. Jag har precis flyttat till hus med min kille och bjuder på allt från inredning, renovering till skönhet och goda recept!

  https://nouw.com/camillabarlund

 • 918kiss bsn

  But that didn’t heelp me becauyse myy teacher thought I
  was trying tto act smart. You forget just what you are saying, you embarrassed.
  Take someone to you whho could be trusted. http://www.gioiosa.net/2019/scr888-online-betting-history-review/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *