Såhär går livet..

Hej här kommer en liten update på hur livet går. Jag har inte bloggat så mycket för det har varit så mycket annat på senaste tiden.. Mycket jobb är det bland annat, och det är ju roligt för det betyder ju då att business går bra 🙂 Ska nu strax spela in en ett samarbete tillsammans med en annan youtuber som ska upp på söndag. Den ska handla om ämnet sex.. Jag har alltid varit lite emot att prata om just det ämnet för jag tycker det är privat och kan lätt bli för mycket. Men igår när jag la ut på min instagram-story att man fick ställa frågor om just sex och allt som hör till fick jag över 100 frågor på bara en timme! Så jag ska försöka tänka om, för jag tror att framförallt unga tjejer kan behöva få prata om ämnet på ett naturligt sätt. Så det ska jag göra nu klockan 12. Ett annorlunda men roligt jobb, och det känns roligt att få besök av en annan youtuber igen. Denna gång är det en tjej som är väldigt rolig.. Högljudd, brunett och inte vegan vad jag vet om iaf.. 😉 Några gissningar?

Vi hade ett möte igår med banken inplanerat, jag hann dessvärre inte dit pga den här saken jag gör om dagarna jag inte kan berätta om (sorry). Men Andreas lyckades ta mötet och han fick all information om min ekonomi så det gick bra ändå. Så nu kan vi faktiskt gå på visningar och våga lägga bud direkt, på riktigt. Innan har det varit så att vi har lagt bud men ständigt haft i baktanken att vi inte har pratat med banken än och inte fått något lånelöfte än. Vi (Andreas hehe) har ju gjort en uträkning själva på vad vi kan ha råd med och den uträkningen stämde nästan 🙂 Så mötet med banken var endast för att försäkra oss själva om att vi är på rätt spår, vilket vi är. Och nu snart flyttar Amir ut från min lägenhet och då ska jag börja fixa och dona där så jag kan lägga ut den för försäljning. Min mäklare ringde faktiskt igår men jag kunde ju som vanligt inte svara då jag var upptagen.. Men ska ringa tillbaka till henne innan jag ska börja filma.

Sjukt vad det går fort nu, det är redan höst! Den här bilden togs för bara 3-4 veckor sen, och den känns redan ”gammal” för den ser så somrig ut. Det var också väldigt varmt just den här dagen när jag tog den här bilden, för mina ben kändes som ångande grönsaker efter att jag hade tagit av mig brallorna haha!! Men nu kan jag använda dom igen när det inte är så varmt längre..

alexandra nilsson outfit

Bild: Malin Göransson

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *