Veckans planer..

Måndag: Fota samarbete på morgonen med fotograf Amanda. Det är jackor som ska plåtas. Skicka iväg lite mail samt roddda med samarbeten som kommer under veckan och veckan efter. Sen blir det ett träningspass.

Tisdag: Spela in video som ska publiceras på onsdagen. Har inte jättemycket inplanerat denna dag, men då kan jag passa på att även redigera videon för det kommer jag inte hinna på onsdagen ändå utan att bli för stressad.

Onsdag: Upptagen hela morgonen med hemlig grej. Förhoppningvis är jag klar till 14:30 för då har vi möte med banken kring vår flytt. Så håll tummarna att det går bra. Vi behöver lite flyt nu, vi fick tyvärr inte den där supervillan vi tittade på här om dagen som jag blev så exalterad över. Men det kanske var tur, för den låg trots allt lite för långt bort för mig.. Eller väldigt för långt bort rättare sagt…

Torsdag: Ida Warg håller i ett event på dagen för att fira hennes nyheter, skoj 🙂 Sen fyller lillasyster år också den här dagen. Så efter eventet åker vi dit med presenter och firar henne.

Fredag: Ska nog gå på Youtube creator day som är en ”inspirations dag” kan man säga för oss som sysslar med youtube. Sen på eftermiddagen kommer Andreas mamma och bonuspappa hit, dom ska vara här över helgen så vi får se till att gästrummet är städat och fint.

Lördag: Jag har ett samarbete på söndagen som måste filmas och fotas, så det får jag göra under dagen trots att Andreas föräldrar är här. Men försöker göra det effektivt så det endast tar någon timme eller 2.. Tänkte göra det med någon härlig youtube-böna, har ni några önskemål på vem det skulle kunna vara? På kvällen sen har vi middag på fotografiska, blir mysigt. Det var där jag och Andreas hade vår första dejt hihi..

Söndag: Kampanj ska upp på samtliga kanaler mer eller mindre, så ska fixa iordning det.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *