Blondare

I samarbete med Rapunzel Of Sweden

Här om dagen (veckan) var jag hos Rapunzel och fixade håret. Äntligen fick jag bort utväxten och ersatte den med en finare, mjukare nyans som går in i det blonda väldigt fint. Och längderna blev ljusare, lite kortare och topparna blev klippta. Väldigt nöjd med resultatet, håret känns fräscht oh lyxigare. Känns dessutom lite kul att gå mot det blondare medan dom flesta andra går mot mörkare toner i håret.. Så jag och mitt hår kan få skina som solen själv när det blir mörkt och trist ute 😉 Men jag tycker verkligen inte att jag passar i mörkblond, ljust ska det vara.

Ligger i skrivandets stund i soffan och myser i ett par tjocka strumpor för det är lite småkallt i lägenheten. Ska faktiskt ta och tända ett ljus också och göra mig en kopp chaite och sätta på gossip girl hihi.. snacka om höst-feeling! Har fortfarande inte sett klart alla avsitt, är på säsong 5. Det tar fruktansvärt lång tid för mig att titta på en hel serie, jag har för mycket rastlöshet i mig för att kunna hålla mig fokuserad. Men jag kämpar på. Snart i mål! Andreas är på möte med föreningen så passar på medan han är borta. Men om ni frågar mig får han gärna skippa att vara med i styrelsen och komma hit och mysa, men där är han och jag olika..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *