ALANI

Här om dagen bjöd Kenza in på lunch för att fira hennes nya parfym – ALANI. Den doftar ljuvligt hörrni, tror verkligen ni kommer tycka om den 🙂 Sen är ju falskan oerhört vacker också. Jag tycker det är viktigt med fina förpackningar och flaskor, för dom kan då gärna få stå framme synligt i badrummet som en dekoration. Kenza har gjort ett superjobb, grattis finis! ♥ Så förutom att få dofta på hennes nya doft njöt jag av en fin lunch, drack lite äppelcider (alkoholfritt då såklart) och sedan sprang jag vidare. Men det var verkligen så mysigt att kunna ta en paus mitt på dagen med ett trevligt event och att kunna hänga med härliga tjejer över en matbit 🙂

Idag håller jag på att spela in en vlogg tills imorgon, och den gästas av en känd youtuber. Någon som kan gissa vem det är? Ledtrådar är att hon är blond och är vegetarian.. Låter iof som varenda influencer i stan haha!! Men hon har en jättestor youtube-kanal, det är nog den bästa ledtråden ni kan få. Jag tror denna video kommer bli bra, men jag har endast kommit halvvägs så ska fortsätta att filma lite till innan jag blir för trött. Den här dagen har gått så himla fort.. Har tränat, filmat, åkt till återvinningscentralen, lagat lite mat och nu är klockan snart halv 7 på kvällen redan. Herregud alltså, haha..

Ni som vill köpa parfymen kan göra det – >HÄR

Supermysigt ställe var vi på, ett hem heter det.

alexandra nilsson event

Hade fina Alice och Angelica vid min sida, och Chloé i knät haha!

Det var faktiskt hennes första event, vad jag kan minnas iaf.. Här sitter hon fint hos Angelica.

Vid min andra sida hade jag supermammorna Sanne och Alexandra 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *