Vilken jäkla vecka…

Inlägget innehåller reklam för Care of Alexandra Nilsson och Volkswagen. 

Hej! Sitter i soffan med huvudvärk, svullna ögon, mensvärk från helvete och trött.. Men vet ni vad? Jag är ledig idag! 🙂 Det känns så oerhört skönt efter den här veckan som har varit.. Det har varit långa dagar utan någon tid över till annat nästan. Sen har jag inte varit jättesmart heller, för dom timmarna som jag har haft över har jag valt att trycka in med mer grejer på för att hinna ännu mer. Såhär i efterhand var det väldigt dumt.. Så nu ligger jag här och känner mig som ett överkört djur. Men som sagt är jag ju ledig idag, så jag ska ta det väldigt lugnt idag.. Och äntligen kan jag blogga lite mer, för jag har massa bilder som ska upp. Så jag har alltså inte glömt er bara för det har varit mycket på senaste.

Igårkväll höll Volkswagen Stockholm i ett Women Event i deras butik i Hammarby Sjöstad. Jag var konferencier kvällen i ära 🙂 Kändes väldigt roligt att få vara det då det är något jag vill jobba mer med. Dock gick det inte 100 % igår om jag ska vara ärlig, jag har ju haft en helvetes vecka och hela dagen igår var superstressig för mig. In i det sista från tidig morgon. Så jag hade aldrig chansen att varva ner och reboosta mig själv. Men jag gjorde helt klart mitt bästa med tanke på omständigheterna och därför är jag nöjd över min insats. Man ska vara kritisk mot sig själv, men inte vara orimlig. Ibland blir inte livet som planerat och vissa saker kan vi inte bestämma över helt enkelt, så jag ska inte vara så hård mot mig själv. Sen fick jag massa fina komplimanger på plats, så det kanske inte ens märktes att jag inte var 100 😉 Hoppas på det!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, ta en alvedon och städa undan lite. Sen ska jag börja filma en video när jag känner mig redo för det. Alltså ingen stress alls idag!! Sen ska jag svara på några samtal när jag känner att jag orkar det.. Och sen, åter igen när jag väl orkar ska jag träna. Låter väl som en bra plan?

På plats kunde man få smaka på mitt collagen i en härlig smoothie. En riktig hit! Föresten så är det 20 % rabatt just nu på min produkt hos Apotek Hjärtat! Passa på att testa 🙂 Ni kommer till mina produkter – >HÄR<

Vi hade fantastiska artister på plats som bjöd på sång och musik.

Johan Röör, Andreas Johnson, Martin Stenmark samt Hanna Hedlund som inte är med på bild.

Depend var på plats, dom bjöd på lackade naglar, fransar och snygga brun. Dom var riktigt populära och det blev genast en lång kö till dom!

Står och fixar BH-bandet och pratar med gäster medan artisterna står på scenen haha!!

Henrik Hjelt stod för lite stand up på scenen!

Bingo Rimer plåtade under kvällen, och glossybox stod för goodiebag + tävling.

Poserna var Bingo Rimers idé haha!! 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *