Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)
 • Stina svedberg

  Kan du inte göra en vlogg om dina mål och framtidsplaner typ?
  Eller göra en vlogg om självkänsla och självförtroende , hur man vågar tro på sig själv och sina visioner?
  Har följt din blogg sen starten och du är sån inspirerande förebild, jag har och är påväg att förvandla hela mitt liv från grunden och du har varit en sann förebild och inspirerar mig varje dag att leva min dröm även om vägen dit är krokig.

  Fortsätt med det du gör, du är så grym och så fin person.❤

 • Emma

  Älskar dina videos!!

 • Z

  Du är så himla härlig Alexandra! Följt dig från en provocerade ung vuxen till denna mogna kloka kvinna.
  Sann förebild! Heja heja!

 • Reba2

  Alexandra, hoppas du raderar rebas kommentar

 • lisa

  Reba nu beter du dig väldigt omoget, som hänger ut en fin och ärlig människa du har inte rätt att hänga ut en oskyldig person för ingen orsak, har du ingen skam i kroppen som skriver falskt ? Nu får du be henne om ursäkt. Det du gjorde är falskt förtal. Jag hoppas att hon polisanmäler dig för det du gör är lågt och fel.

  • Reba

   Falskt? Jag har bevis så det räcker och blir över! Jag varnar bara andra. Om du nu känner henne så fråga varför hon nyligen bytte mobilnr. Jag vet, för hon trodde hon kunde komma undan. Hon var inte smart nog att fatta att jag får det står hennes namn när jag swishade pengarna.

 • Amanda

  Hej, tack för att jag får läsa och se din fantastiska blogg, undrar vad du använder för ögonkräm? Ditt ansikte är verkligen jättevackert. 😊 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *