Knitted dress

God morgon kära ni. Igår försvann helt.. Från 09:00 till halv 15:30 satt jag upptagen med den det där jag ej kan prata om. Sen när vi var klara var jag ju helt slut i hjärnan, så jag åkte förbi en drive trugh för att få i mig mat (hade ingen energi alls till att laga egen mat) och när jag kom hem behövde jag spela in en video samt skriva ner mitt manus till på torsdag och börja öva lite grann. Sen plötsligt var klockan 9 på kvällen och däckade som ett barn i sängen, haha.. Så ja, nu vet ni varför det inte blev något bloggade. Hann/ orkade knappt gå till gymmet även om jag hade önskat att det hade blivit av. Men förhoppningsvis hinner jag med det idag istället 🙂 Så nu på morgonen tänkte jag beta av lite jobb (och blogga så jag inte har det på samvetet!!) och sen på eftermiddagen är jag förhoppningvis klar med det mesta och kan träna en stund. Det gör så mycket för kroppen att träna när man är stressad, kroppen behöver få aktivera sig ordentligt. Jag blir mycket lugnare när jag hinner få till ett pass eller 2 i veckan.

Så ja, nu kan jag checka av bloggen och nu ska jag sätta mig med dagens youtube-video och sedan skriva ut mitt manus så tar jag med det under dagen så kan jag försöka titta på den mellan grejer. Det är egentligen inte mycket att lära sig då jag tror det blir bäst att köra efter feeling när man väl står på scenen, men det är viktigt att jag säger all info om sponsorerna rätt. Vill ju inte få några sura miner 😉

alexandra nilson outfit

alexandra nilsson outfit väska

alexandra nilsson outfit väska

Bilder: Malin Göransson

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *