Hej på er! Jag har äntligen vaknat till liv efter att hela min söndag gick åt på att vara bakis och jävlig.. Jag är sån som mår dåligt exakt heeeela långa dagen efter att jag har festat till det, spelar ingen roll hur mycket vatten jag dricker eller hur mycket mat jag stoppar i mig. Det blir lixom aldrig bra 🙁 Men trots den hemma baksmällan lyckades jag bita ihop och städade undan här hemma inför 2 visningar som var inbokade. Sen gick vi på en visning av ett hus samtidigt vi hade folk hemma hos oss, åt en superbrunch efter och vloggade under hela dagen. Jag redigerade även den så den kunde publiceras senare på kvällen. Måste säga att jag är lite imppnerad över mig själv, för jag mådde verkligen skitdåligt. Så efter en helg som bestod av massa fest är jag glad det är måndag igen, för nu måste jag ta tag i verkligheten och en hel del jobb. Så här kommer veckans schema..

Bilder från förra veckans premiär av musikalen En värsting till syster. Den var så bra!

Måndag: Börjar dagen med jobb på datorn. Ska skicka ut en del fakturor, betala några fakturor, svara på massa mail och strukturera upp lite tänkte jag. Min mail är kaos för jag har knappt orkat titta i inkorgen haha.. Inte bra! Sen 12:30 har jag tid hos Depend i kicks gallerian. Direkt efter det har jag möte med Volkswagen inför ett event som vi har senare i veckan. På kvällen blir det träning.

Tisdag: Hela förmiddagen försvinner för jag har möten då. Sen vill jag träna och förbereda mig inför mitt jobb på torsdagen. Behöver också filma en video och redigera den. Ett kontrakt ska också skrivas på, efter många ändringar så är jag redo att signera! 🙂 Spännande!!

Onsdag: Lunch med Kenza x Nordic Feel för att fira lanseringen av hennes nya parfym. Mys! Sen har jag ett viktigt möte direkt efter. Ska försöka klämma in en spraytan tid här också så jag blir lite snygg och fräsch till torsdagen.

Torsdag: Hela förmiddagen kommer jag vara upptagen med en grej. Den här grejen kommer ta några timmar, så direkt vi är klara måste jag börja fixa iordning mig för kvällen. Jag ska vara konferencier under ett event med Volkswagen. Är faktiskt inte alls speciellt nervös, jag är mest taggad 🙂

Fredag: Skulle behöva köra en fotografering för ett samarbete den här dagen. Vinterjackor ska plåtas. Har inga planer på kvällen, så skönt!

Lördag/ söndag: Alltså har NOLL planer i mitt schema. Kanske har missat att lägga in något men det får vi ta då när jag inser det haha… Men jag tänkte att jag ska försöka planera in att träffa människor som vi inte träffat på länge. Känns som jag har haft så mycket hela tiden så har inte haft tid att umgås med alla som man vill träffa.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *