Helg-vlogg!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (5)
 • Jessica

  Hej har tittat in sporadisk på din vlogg o måste bara jisses vilken utstrålning du har vill inte använda ord som vacker o snygg o lägga i ett fack som så många kvinnor gör men ja du var inspirerande strålande o fantastisk helt enkelt . Din kroppsspråk o karisma var strålande ! Nu är jag ett par år äldre än dig 33 nämligen men Damn du va the bomb ! På många mer sätt är bara utseendet även om ja nu tycker att både din kropp o knopp hade nått sin peak high! Kul att se dig i ditt rätta element där du bara är så skön trevlig o fantastisk . Med vänlig hälsning, Jessica
  Ps lycka till med ev husköp

 • Karin

  Alltså, jag är så nyfiken av mig så jag var tvungen att kolla på Hemnet.se och utifrån er beskrivning tror jag att jag har sett bilderna på ert drömhus. Wow! Jag hoppas verkligen att ni kan ”pruta” så att ni får det för jag förstår att ni vill bo där och jag kan verkligen se er i det huset. Lika fab som ni två är tillsammans! 🙂 Håller tummarna!

 • Victoria

  Var glad du bara är bakis en dag, själv är man bakis 2-3 dagar.. 27 år 😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *