Last pictures from Capri..

Ughhh…. Har ”nyss” kommit hem från ett möte med mina advokater. Det tog verkligen på energin.. Inte mina advokater, dom är fantastiska, utan det vi satt och pratade om i över 3 timmar. Men jag har försökt skaka av mig det så gott som jag bara kan. Så efter möter åkte jag och hämtade ut ett paket (med trevliga smycken) samt handlade lite mat. Sen lagade jag maten och serverade Andreas, och det hjälpte faktiskt. Plötsligt handlade mina tankar om ifall buljong funkar i kokosmjölk och hur mycket ingefära jag skulle använda mig av. Lagade alltså en Thai-inspirerad gryta med glasnudlar. Blev väldigt gott om jag får säga det själv 🙂 Nu ligger jag i soffan med en kopp kaffe och ska försöka ta mig till gymmet trots att jag blev lite trött. Ska försöka göra det för Andreas skull för han vill börja ära nyttigare och träna mer, och det är alltid enklare om båda gör det. Nästan elakt av mig att sitta och gotta mig i värsta godispåsen rakt framför näsan på honom (gjorde det här om dagen hehe)..

Men imorgon ser jag fram emot att äntligen fixa håret, ska bli så skönt! Sen ska jag göra en liten behandling på ansiktet också. På kvällen sen blir det en liten drink med mammsen följt av middag. Sen på lördagen är det event på dagen och födelsedagsmiddag på kvällen med Issa. Kommer bli så trevligt tror jag! 🙂 Ser fram emot att göra mig lite snygg och fräsch. Har dom senaste dagarna känner mig grå och hängig.. Men det är naturligt att känna så ibland.

Här kommer några sista bilder från Capri som jag ej lagt ut än, det är lite blandat från kameran och min telefon.

Detta var alltså vår balkong! Wow-känsla! 

Pch detta var vid restaurangen på hotellet. Fotot är taget första kvällen vi kom dit, vi ville skåla mer lite prosecco för att vi äntligen hade tagit oss iväg. 

Vackra mamma! 

Älskar den här bikinin, trosan är dröm!! 

Jäkla massa vin.. 

Älskade verkligen hatten jag köpte där 🙂 

Skorna är btw dom skönaste skorna någonsin! Gick runt med dom en hel dag. Den ni.. 😉 

Fast mammas skor var nog ännu mer bekväma.. 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *