White jacket

Den här dagen har svängt mycket. Vaknade upp småirriterad för jag hade en videoidé som jag ville spela in, men det gick inte för jag hade inte fått det materielet jag behövde och har väntat på.. Så jag började spelade in en vlogg men kände hela tiden att det kändes fel.. Jag hade lixom konstigt då jag hade en dålig energi och var allmänt negativ, det är ju inte speciellt roligt att titta på. Sen när jag höll på insåg jag att jag inte kunde spela in den, för min samarbetspartner hade skickat ett mail som jag helt hade missat och därför också missat en grej som jag behövde ha till videon. Så fick skjuta upp allting, men det gör ingenting förutom att jag vet inte vad jag ska filma.. Och video ska upp imorgon. Men jag duschade, klädde på mig och åkte in till stan för en lunch med en kompis, följt av ett möte. Jag fick massa energier av dom människorna, så nu känner jag bara ”äsch, det löser sig!”, för visst gör det de! Jag spelar in en annan video ikväll när Andreas kommer hem från jobbet 🙂 Ibland gör jag det svårare för mig själv än vad det faktiskt behöver vara..

Men ja, nu är jag hemma igen och har ätit lite kvarg med musli och bär. Småäter hela tiden, är typ ständigt hungrig.. Har varit så dom senaste dagarna nu.. Men hur som helst, ska fota ett samarbete lite snabbt här hemma och sen invänta karln min så vi kan spela in den där videon. Sen på kvällen ska jag försöka träna, vill gärna springa känner jag! Igår körde jag barre + pilates och det var superkul, men jag tycker inte det räcker till 100 % för oavsett är det ganska ”lugnt” om man jämför med att just springa, eller typ cykla. Så ett löppass ska jag försöka få till så hjärtat får pump lite extra!

Bilder: Amada Parkkinen

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *