Veckan som kommer..

Måndag:
Träna på morgonen. Hämta ut några paket, mämna papper till revisor och köpa någon väskkräm till min nya väska så skinnet håller sig fint. Någon som har tips på vilken kräm jag ska köpa, kommentera gärna. Har själv ingen aning hehe.. Tänkte åka till NK och fråga där. Sen på kvällen är det dags för andra visningen av Andreas lägenhet, så innan det är dags måste jag städa igen och dammsuga. Sen åker jag med hundarna och lämnar dom hos mamma under tiden visningen pågår, sen åker jag iväg på träningspass nummer 2. Då är det barre som gäller!

Tisdag:
Lunch med en vän följt av ett möte på stan. Sen ska jag spela in video och rediga den om jag hinner. Andreas kommer hem från en jobbresa dessutom.

Onsdag:
Träning på morgonen. Samarbete ska publiceras. Förbereda ett manus för ett jobb veckan efter (ska vara konferencier då).

Torsdag:
Möte med advokater. Fota ett samarbete som ska upp senare i veckan.

Fredag:
Äntligen har jag en frisörtid hos Rapunzel!! 🙂 Längtar tills jag blir av med utväxten och får in nytt hår. Det kommer ta hela dagen. Sen på kvällen firas det nya håret med en drink eller 2.

Lördag:
Event med Nelly på dagen och på kvällen ska jag bjuda min vän Issa på sen födelsedagsmiddag.

Söndag:
Video ska redigeras och publiceras. Sen ska även ett samarbete upp.

 Måndags mode 😉 Detta är från i lördags när jag blev stylad av Lisa Anckarman, vill ni se fler backstage bilder?

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *