Blir stylad av Lisa Anckarman

I helgen valde jag att inte vlogga för en gångs skull. Var skönt.. Kan lätt bli för mycket av det goda. Jag filmar ju konstant känns det som, och då är ju hjärnan ständigt på högvarv. Sen blir tyvärr inte resultatet lika bra heller när man filmar för att man måste. Och inte för att det är roligt. När jag kom på det var det även då jag kom på att jag ville göra min lilla dokumentär. Göra något nytt lixom! 🙂 Då kan jag gärna sitta och klippa hela natten, för jag tycker det är så roligt och givande. Och vilken respons jag fick, wow!! Känns så oerhört häftigt och mäktigt. Vad man kan åstadkomma genom att våga göra något nytt, och bryta ett mönster.. Och hörrni, tack igen för alla fina ord. Blev då rörd och glad..

Men det ni inte har fått ta del av var att jag åkte till Uppsala för att spela in en video till Lisas kanal. Hon stylar ju olika kändisar och det ser ju så himla roligt ut. Jag har faktiskt duckat frågan flera gånger, av en anledning som jag inte vet vilken den är haha.. Kanske är jag lite feg? Eller bekväm i min stil.. Oavsett vad det är så är jag glad jag åkte, det var då roligt att få bli stylad av någon annan och samtidigt våga lämna sin comfort zone. Dessutom fick jag en ny garderob, det tackar man ju inte nej till! 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *