Rosa kräftskiva

Hej på er. Veckan har snart passerat och jag hinner knappt blinka känns det som. Det är väldigt högt tempo just nu men det är väldigt roligt 🙂 Igår hade jag tänkt att hinna med en väldans massa saker, men det gjorde jag inte.. Jag hann klippa en video och städa undan lite innan städerskan kom, sen POFF och dagen var nästan slut och jag behövde fixa iordning mig för att springa på en kräftskiva som klädföretaget Boohoo höll i. Men jag är så glad att jag hann dit, det var så himla trevligt 🙂 Temat var rosa så jag hade på mig rosa detaljer, övertalade Michelle att köra på en rosa topp och det blev ju så bra. Vi var typ dom enda som höll klädkoden dock, men det kändes lite roligt.. Det bjöds iaf på en massa kräftor, paj, drinkar och nubbar. Kräftorna tryckte jag i mig, så himla gott! Men nubbarna skippade jag, det är ju så fruktansvärt äckligt. Smakar gubbe typ.. Sen gillar jag inte att dricka för mycket alkohol mitt i veckan, vill gärna försöka hinna träna idag och det hade jag inte kunnat göra om jag var bakfull. Och jag blir väldigt enkelt bakis..

Nej men så det var en väldigt trevlig kväll 🙂 Idag ska jag iaf få till ett träningspass, träningen har verkligen fått lida när jag har haft så mycket jobb + rest.. Men jag prioriterar alltid jobb, sen kommer träning och nöje.. Men utöver träning idag ska jag jobba vidare med lite samarbeten. Ska försöka göra iordning lite blogginlägg åt er samt gå på biopremiär ikväll av den nya DET filmen. Tyckte den första filmen var så himla bra så jag är så glad att jag ska få se uppföljaren ikväll 🙂

Ser ni hur lång Michelle är? Eller hur kort jag är.. Kan inte riktigt bestämma mig haha!!

Älska kräftor, mums!

Dom hade dekorerat så himla fint.

Sötaste hakklapparna, såklart i rosa 😉

Sötnosen Linda-Marie var också på plats.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *