Capri del 2

Här kommer lite fler bilder från min och min mammas underbara resa till Italien.. Som ni ser på bilderna så ser det väldigt lyxigt ut, vilket det också är. Men samtidigt så har ön en väldigt charmig och pittoresk känsla över sig. Husen är lite trasiga, gatorna är smala och nästan lite trånga på vissa ställen,  det springer runt katter och hundar överallt.. Men åh vad jag älskar det! Sen mitt i allt går det runt vackra människor i fina kläder bland lyxiga små märkesbutiker. Jag hade ju lovat mig själv att inte shoppa och det lyckades jag med, gick knappt i någon butik alls så jag skulle bli frestad hehe.. Men mamma fick shoppa så mycket hon ville! 😉

Nu är det biopremiär som står på schemat! DET del 2 ska vi se. Älskade första filmen så är väldigt exalterad över 2an.

Färgerna i Capri är varma, ljusa och blå. Magiskt..

Utsikten från hotellet.. WOW!

Älskar dessa gator med alla fina butiker…

Mamma också 😉

Söt klänning va? Trivdes verkligen i den!

Puffärmar är verkligen min grej!

Fanns så mycket fint att köpa där, mamma köpte faktiskt en klänning i just den här stilen.

Höll hårt i plånboken haha!

Mer vin…

Mycket vackra träd med vindruvor växte lite överallt.

Detta var på torget på kvällen, fullt med folk! Staden verkligen vaknar upp efter att solen går ner.

Sen var det dags för middag, blev givetvis pasta igen.. 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *