WOW! Jag är nominerad!

Innehåller reklam för Care of Alexandra Nilsson

Detta är sjukt roligt (och lite annorlunda) men min produkt har blivit nominerad i Svenska Design priset 🙂 Blev väldigt glad och förvånad när jag fick höra detta. Självklart har vi lagt ner mycket tid och energi på att produkten ska kännas lyxig och fin, då jag tror att den typiska konsumenten som köper en sån här produkt söker det. En premiumkänsla! Därför kommer burken även i en fin kartong som vi designat fram för att öka känslan av lyx. Jag hoppas ju att ni tycker om produkten så pass mycket att den får stå framme i köket i eller badrummet. Det gör den iaf hemma hos mig, är oerhört stolt över den. Sen är innehållet ännu bättre givetvis, men det är roligt att utsidan uppmärksammas.

Än kan man inte rösta men jag säger till när det går, och då hoppas jag ni är med och röstar så vi har en chans att vinna 🙂 Wow vad häftigt alltså.. Endast varit nominerad i olika ”blogggalor” så detta känns väldigt stort för mig.. Och snart kommer det fler nyheter inom mitt nya brand care of Alexandra Nilsson, givetvis kommer även dessa produkter ha supersnygg design som är genomtänkt och välarbetad. Är så taggad på denna resa! 🙂

Ni som inte har testat min produkt kan köpa den >HÄR<

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *