Capri beach

SÅ! Nu ska jag äntligen ladda upp lite bilder från underbara, vackra och magiska Capri. Jag åkte jag dit med mamma i helgen som var för att ha det lite mysigt bara helt enkelt. Vi var ju där förra året under hennes födelsedag, och vi förälskade oss både i den lilla pittoreska staden så mycket så vi valde att åka dit i år igen. Det är något magiskt med stämningen där.. Det är svårt att sätta fingret på det, men vi både är helt förälskad i allt som har med Capri att göra. Jag har väl tagit kanske 200 bilder, så vi börjar lite försiktigt.. Här är några foton som tog när vi låg och solade på en gullig liten stenig strand som låg precis nedanför vårt hotell. Inte jätteskönt för rumpan, men vattnet var helt underbart och det var så mysigt att bara ligga där och kolla på alla solbrända italienare. Dom har en sån avslappnad stil.. Dock var ju samtliga oerhört rynkiga av all solande, men det var fint det med. Det passade lixom in där på något vis.. Hade lust att gå fram och fota alla, men det kan man inte göra. Men lyckades ta en bild på 2 tanter som stod i vattnet i flera timmar och bara pratade. Dom såg verkligen ut att njuta av livet.

Känns dock skönt att vara hemma igen, även om jag gärna hade spenderat en dag till på den vackra ön. Speciellt när det är så kallt hemma som det faktiskt har blivit idag, usch! Riktigt höstväder.. Men det har blivit lite mycket av det goda på senaste tiden om jag ska vara ärlig.. När man reser så mycket blir det svårt att uppskatta det, man borde ha mellanrum mellan varje resa för att kunna landa och uppskatta det man får vara med om. Men nu dröjer det iaf några veckor innan jag far igen, det är ju Kina som står på tablån. Visst är det spännande? Förväntar mig en upplevelse jag inte varit med om tidigare. Men det tar vi längre fram då jag har massor av bilder från Italien som jag ska visa för er. Men det tar vi i nästa inlägg, för nu måste jag fota och filma ett samarbete här hemma.

alexandra nilsson capri

Såhär såg jag ut ena dagen när vi gick ner till stranden, kjol från Ciquelle, baddräkt från nakd, skor från hermes och väska från Cult Gaia. 

Mamma passar så bra in i Capri, eller hur? 🙂

Gillar känslan på denna bild..

Några söta tanter som var så fina vid klippan.

Älskar hatten, köpte den där på plats.

Vattnet var helt klarblått 🙂 Så vackert!

Gjorde ont att sitta på den där stenen..

Fick äntligen användning av mina fina smycken med snäckskal på..

En jäkla massa vin blev det givetvis 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *