Comfy sets

God morgon kära ni. Jag sitter just nu på flyget (06:45) mot okänd destination och bloggar lite innan dom sätter igång motorerna. Jag var alltså verkligen uppe med tuppen denna morgon, kvart i 5 ringde väckarklockan. Men jag lyckades komma i säng relativt snabbt igår, vid halv 11 sov jag som ett barn. Men jag jobbade in i det sista och lyckades även ta mig iväg på ett event för att stötta en kollega. Dock var jag endast där en timme men jag känner ändå att det är bättre än ingenting. Det var Angelica Blick som släppte sin kollektion tillsammans med safira som firades på södra teatern, och wow vilka fina smycken! Ska lägga en beställning idag tänkte jag. Räcker inte med ringen jag fick med i inbjudan.. Behöver allt! 😉

varför sitter jag på flyget och bloggar då kan man kanske undra. Jag ska iväg på ett väldigt roligt och spännande möte idag som jag är väldigt exalterad över.. Hoppas verkligen allting går som planerat. Men det tror jag att det kommer göra 🙂 Allting är ju klart, det är nu detaljerna som ska spikas. Detta är förövrigt ett möte som är helt omöjligt att ta över Skype förövrigt, så ni vet. Ni kommer förstå varför sen när jag släpper nyheten.

Alltså hur mysigt är inte detta sett? Älskar det verkligen! Kommer rocka liknande plagg hela hösten. Det är dessutom så enkelt att bara addera lite roliga/ yxiga detaljer så känns outfiten inte längre lika slapp.. Vem kunde lixom ana att mjukiskläder med en chanelväska är den perfekta kombinationen 😉

ps. Längtar till min frisörtid nästa månad, utväxten börjar bli väldigt iögonfallande nu..

alexandra nilsson outfit

alexandra nilsson outfit

Bilder: Malin Göransson

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *