Inlägget är i samarbete med Ideal of sweden

Wow har ni sett mina skal från USA resan eller? 🙂 Dom är så snygga verkligen.. Älskar alla, det är nästan lite svårt att välja vilken jag ska ha på telefonen. Men just nu har jag gleaming licorice som jag tycker känns lite cool och ball med dom svarta detaljerna. Men när jag åker till Capri nu till helgen med mamma ska jag byta till det fina med snäckor på, kommer ju bli perfekt! 🙂 Det är lite mer somrigt.

Just nu är det buy one get one på Ideal of Swedens hemsidan. Det betyder alltså om du köper 1 får du 1 till på köpet, och köper du 2 produkter får du 2 på köpet osv. Hur smart? 🙂 Perfekt om du känner att du behöver både ett skal, laddare och en snygg sladd lixom. Då spar du pengar! Dessutom har dom fått in några riktigt fina nyheter som kommer ljusa upp vilken outfit som helst i höst. Mycket glans, glitter och marmor.. Lyxigt! Rekommenderar er att spana in utbudet.

Ni kommer till ART DECO SHELLS skal >HÄR<

GLEAMING LICORICE hittar ni >HÄR

SPARKLE GREIGE MARBLE hittar ni >HÄR<
Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *