En dag vid poolen… Key West

Hej på er. Herregud vad dagarna går fort.. Jag har så mycket att göra så bloggen hamnar lite på andra plats just nu. Men vet ni vad, jag har så mycket att se fram emot just nu och det är just det jag jobbar så hårt för. Så jag hoppas ni unnar mig detta och har lite tålamod med mig. Men jag lovar, allting kommer bli så bra!! 🙂 Just nu (12:02) befinner jag mig iaf på ett fik på Östermalm efter att ha plåtat med Malin. Hade en plåtning även igår då det är en hel del som ska fotas inför kommande kampanjer. Men nu tror jag att jag har dom bilderna som krävs så det känns bra..

Jag har precis fört över alla bilder till datorn och sitter och svarar på lite mail innan jag ska springa vidare till ett lunchmöte med en vän i närheten och sen efter det ska jag hämta upp Andreas för att plåta ytterligare en grej följt av en visning. Vi ska se en lägenhet med en sjuk terass som är hela 41 kvm. Inte lika stor som den första lägenheten vi tittade på då den hade en 81 kvm terass, men samtidigt.. Behöver man en sån stor terass verkligen? Troligen inte, så vi kanske helt enkelt för nöja oss med hälften hehe.. Men nu ska vi inte ta ut något i förskott, vi kanske inte alls får feeling när vi kommer dit..

Men då jag knappt har hunnit fota något (kampanjerna räknas ej) så tänkte jag vissa dessa bilder som jag hittade på minneskortet från USA / Key West som jag inte har lagt ut än. Jag har helt missat dom, för jag förstår inte varför jag inte la ut dom. Gillar dessa väldigt mycket 🙂 Dom är tagna på hotellet vi bodde på när vi var på Key west, samt vid ett fik som låg i närheten som både jag och Andreas tyckte om väldigt mycket.

Baddräkten är från H&M, så bekväm.

Många frågar efter mina solglasögon, dessvärre har jag ingen aning om vad modellen heter.. Men dom är från gucci iaf hehe, så det är bara att leta. Hittade dom i en butik i Stockholm, minns inte om det var synsam eller specsavers.

Lata dagar vid poolen är ju det bästa..

Min kattpappa 😉 Några har kommenterat att han har bränt sig på ryggen när vi är utomlands, men det är inte hud som flagnar utan pigmentförändringar som han har där. 

Bilen vi åkte runt i, den var så härlig! 

Iskaffe var räddaren i nöden vissa dagar när det var så varmt.. Värme tar ju energi.

Och lite fika på det såklart!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *