Vlogg: Event i Norge

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (16)
 • [NAMN RADERAT]

  Hur länge hade du tänkt att blogga egentligen? Är det inte dags att sluta snart

  • alexandra

   Jag har kvar bloggen sålänge jag tycker den ger något =) Oroa dig inte över min tid, jag har koll på den. Men tack för omtanken. Kram

   • Mikaela

    Personen som kommenterat ovan är en person som använder sig utav en annan persons namn (min kompis) – Snälla Alexandra kan du ta bort kommentaren så att inte hela Rahas namn står med här på din blogg.

   • sara

    Snälla Alexandra ta bort kommentaren ovan, personen som skrivit utger sig för att vara en annan person och personen vars namn används vill inte att hennes namn ska användas för hat kommentarer.

  • Lili

   Detta är inte Raha som skrivit. Ta bort kommentaren är du snäll. Det är någon som använder hennes namn.

  • Nasanin

   Detta är nu polisanmält! Snälla Alexandra ta bort alla kommentarer med ”Rahas” namn så att den riktiga Raha inte förknippas med alla dessa vidriga kommentarer som dyker upp på din blogg då och då!

 • Till sandra

  Detta är inte ”raha chobinipour” som skrivit.
  En kvinna vid namn Sandra har brukat detta alias i flera års tid nu. Hon vet att namnet är ovanligt och vill att folk ska googla namnet och se vem det är, förstöra hennes namn, kopplas till nätmobbare osv.

  Men hur många nätmobbare använder sig av sitt riktiga namn?
  Sluta kommentera elaka kommenterar för att såra och om du känner att du verkligen måste klanka ner på någon annan så använd dig av ett fake namn såsom ”Uttråkad tjej” eller nåt.

  Det räcker nu. Det är sista gången du använder namnet innan vi polisanmäler dig och avslöjar hela ditt namn offentligt.

 • Mahsa

  Detta är INTE den riktiga Raha Chobinipour (min kära vän sen vi var 8 år gamla) som har kommenterat inlägget utan det är någon annan som använder hennes namn för att sabotera.

  Ta bort kommentaren genast!

 • Azi

  Det här är inte Raha som har skrivit. Det är någon annan som inte mår bra har tagit hennes namn och tror att ingen kommer förstå vem hon är. Lite försent 🤷🏻‍♀️ men med ditt hjälp Alexandra kan vi få bort såna hatiska människor. Så snälla radera hennes kommentar.

 • Hamma

  Hej Alexandra! Är du snäll och tar bort kommentaren som näthatare Sandra använder sig av. Jag känner Raha, det är långt under hennes standard att förödmjuka någon på något vis.

 • Sarina

  Hej! Det har aldrig vart Raha som skrivit elaka kommentarer. Har känt henne i över 20 år och jag vet vilken vidrig person det är som använder sig av hennes namn. Snälla ta bort kommentaren och alla andra kommentarer skrivet i hennes namn så att Rahas namn inte smutskastas så här :/

 • RA

  Jag känner också Raha personligen och vet att det inte är hon som härjat runt i flera år och skrivit näthat på bloggar och till Rahas vänner på Facebook. Det räcker nu Sandra!

 • Emma

  Jag vill tro att Raha vill beskylla någon annan. Och sedan kommenterar med andra ”namn” för att hon i efterhand ångrar sig. Rätt genomskinligt. Jag hoppas att Alexandra blockerar denna Raha från att fortsätta skriva en massa hat. Det är aldrig ok att trycka ner andra, dock gör alla fel ibland och kan skriva av ren ilska. Be då om ursäkt istället för att skylla ifrån sig. Extremt dålig karaktär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *