Event i Norge del 2

Del 2 av cocopanda eventet i Norge

Ja då är det dags för del 2 av eventet med cocopanda i Norge då. Här sitter vi och käkar lunch uppe på en mysig roof top bar och firar med lite prosecco . Blev faktiskt ganska många glas under dessa dagar hehe.. Men det var roligt! Vi såg även till att dricka hälsoshots, så det blev lixom plus minus noll.. Hehe.. Jag har på mig min egendesignade hoodie som jag designade för workout empire, älskar den! Och försäljningen har gått så bra, så himla roligt. Jag är verkligen tacksam över att ni stöttar mig och köper mina grejer och kollektioner.. TACK! ♥ Men det bästa har inte släppts än.. 😉

Här mådde Keela lite bättre, detta var alltså innan hon blev sjuk.. Som ni kanske ser har vi träningskläder på oss, och det beror på att det stod i vårt schema att vi skulle ha på oss det för gänget bakom cocopanda hade planerat lite roliga aktiviteter under dagen. Då var det ju perfekt att rivstarta dagen med alkohol haha!! Vet faktiskt inte riktigt hur vi tänkte där, för just där trodde nog fler än jag att vi skulle iväg på ett träningspass efter..

Blev en supersmarrig avokadosmörgås för mig, mums!

Lisa, Rebecka och Antonija tog en selfie-paus efter maten.

Här väntar vi in bilarna som skulle ta oss till första aktiviteten. Vi alltså inte veta på förväg vad det var vi skulle göra, men vi var smarta nog och lyckades faktiskt lista ut samtliga aktiviteter innan vi kom fram.. 😉 Så först trodde vi att det var träning, men sen kom vi på att det var..

..klättring och zipline som var dagens första aktivitet! Så kul, jag har ju gjort det flera gånger tidigare när vi har varit i Bollnäs. Alla fick hjälmar och selar på sig innan det var dags..

Tyvärr fick jag världens mensvärk precis när jag hade fått på mig hjälmen, så det gjorde mig lite omotiverad  Jag har faktiskt aldrig haft så ont som jag hade just den dagen, sacka om dålig timing.. 🙁 Men jag gjorde mitt bästa och gjorde första banan innan jag slängde in handduken, så jag missade egentligen bara den sista långa ziplinen och det känns ok. Hade så fruktansvärt ont i magen, även om det kanske inte syns på bild. Jag måste gå och kolla upp min mage, för de svar efter att jag bytte ut min spiral som jag började få ordentligt med mensvärk. Tidigare har jag knappt haft några problem alls.

Taggade brudar! 🙂 Men det var här Keela började må sämre men hon var en riktig kämpe och klarade sig igenom hela banan, det gjorde mig imponerad! Sandra var ju som en liten groda, hon klarade banan galant.

Sen blev vi överraskade med en helikoptertur, så himla häftigt!! 🙂 Även om jag är lite flygrädd försöker jag skita i det och njuta av möjligheten.. Det blev lite extra läskigt för det verkligen spöregnade när vi skulle åka, men som tur var slutade det när vi kom upp i luften och då var det enklare att slappna av 🙂 När jag väl åker helikopter brukar jag tänka på fifty shades of grey filmen när dom flyger just helikopter till en date. Sen spelas den där låten ”love me like you do, touch me like you do..”, tycker den scenen var så mysig!

Det tar inte slut där mina vänner, för det var ju även escape room som vi var inbokade på! 😉 Vi körde 2 olika rum i 2 olika lag, tyvärr klarade inget lag att ta sig ut i tid haha.. Men roligt var det. Andreas borde ha varit med, han är en riktig stjärna på detta!

Sen blev det middag, det blev tapas. MUMS!

Jag och härliga Sandra, älskar hennes energi i hennes youtube-videos. Älskar att hennes dialekt är som Andreas fast x 10 lixom haha 🙂

Sen innan det var dags att säga hej då till gänget och åka hem mot Stockholm igen fick vi en liten varsin goodiebag. Vi blev verkligen omhändertagna där och hade det sååå bra! Jag är glad jag följde med, hade ångrat mig om jag inte hade gjort det.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *