Hej, nu är jag tillbaka i Sverige igen och kan uppdatera bloggen som har fått eka tomt någon dag. Jag har ju varit i Norge på event tillsammans med Cocopanda i 2 dagar nu och det har varit så roligt. Men vi landade väldigt sent igårkväll, sa 19 till Andreas med det var ju då flyget skulle åka så vi var hemma vid 10 tiden kanske, sen var jag väl hemma i lägenheten runt 11 på kvällen. Då var jag helt slut och helt redo för sängen, men så enkelt var det inte för igår mina vänner hade vi vår första visning på vår lägenheten!! Alltså detta går så fort nu så jag vet knappt vad jag heter!! Men ja vi hade alltså en visning igår lite spontant medan jag satt på flyget hem från Norge. Men Andreas skötte det fint, han städade undan och hade sig.. Det är ju dessutom hans lägenhet, men hade jag varit hemma hade jag givetvis hjälpt till.

Hur som helst, jag tror att jag har berättat att vi har fotat Andreas lägenhet och lagt ut den för försäljning? Dock inte för allmänheten utan endast för mäklarens privata kunder då vi inte riktigt hade tänkt att flytta imorgon lixom. Men en av dom privata kunderna som har fått se annonsen nappade direkt och ville titta på lägenheten så kvinnan kom igår. Idag får vi reda på om hon vill lägga bud eller inte.. Så jag antar jag måste börja tänka på att fixa iordning min lägenhet, för jag äger ju fortfarande min förra. Jag har ju dock en person som bor där i andra hand, men det vet ni va? Amir bor ju där. Ja så det är väldigt spännande nu och min magkänsla säger mig att vi kommer flytta snabbare än vad vi hade tänkt. Så stay tuned, för nu händer det grejer..

Men tillbaka till eventet då som jag har varit på. Jag blev bjuden på ett event tillsammans med företaget Cocopanda. Det namnet känner ni säkert igen? Men i Norge heter dom BliVakker.no faktiskt för er som inte visste det.. Så vi har fått se deras butik, lager och gjort massa skoj som har bestått av mycket skönhet och roliga aktiviteter. Bland annat zipline, escaperoom och andra saker. Men jag kommer dela upp detta i 2 inlägg så det inte blir för mycket i ett och samma inlägg. Jag trodde det skulle bli ett inlägg då jag inte tog så många bilder, men det stämde ju inte riktigt för nu när jag tittar igenom minneskortet har jag ju faktiskt tagit ganska många bilder – kul va? 🙂

Här besökte vi deras butik i Norge, väldigt fin och vi minglade och hade det allmänt trevligt. 

Norska namnet.

Keela var med på resan, så kul 🙂 Tyvärr slutade det inte så bra för henne då hon blev jättesjuk den sista dagen. Nu ligger stackaren på sjukhus med dropp!! Det verkar som att hennes njurar har lagt av. Hoppas verkligen att hon blir friskt snart, för ni skulle sett henne.. Helt grå/vit när hon gick på planet hem.

Här var en supertrevlig jenta (hehe) som jobbade i butiken som berättade lite om dom. Dessvärre verkade ingen av oss förstå Norska, så hon fick ta det på engelska. 

Visst hade jag ett trevligt glow? Har börjat med mycket krämigare produkter ansiktet, som liquid rouge, liquid glow, liquid bronzer osv.. Gilla det skärpt.

Lisa var på plats också, hon hade på sig sin egendesignade tisha såklart. Hon gör ju stylingsvideos på youtube och självklart ska hon få styla mig. Har varit lite tveksam till det tidigare för jag är lite feg när det kommer till kläder, men jag har sett hur fina dom andra blir som hon stylar så nu känns det inte läskigt alls 🙂 Har bara förbjudit kort-kort. Det kommer inte på fråga!

Denna donna har en känd facebook-sida, någon som vet vilken jag tänker på?

Vi hade SÅKLRT en egen kameraman under dagarna vi var där. Vad annars lixom..

Middagar vart det också, här hade jag beställt in löjrom till förrätt. Är helt besatt av det!

Sen blev det grillad blomkål då jag inte äter kött, supersmarrigt. 

Jag och Antonjia 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *