Reser alltid med Epic!

Inlägget är i samarbete med Epic Travelgear

När jag är ute och reser har jag nästan alltid väskor från Epic Travelgear, det beror på att dom har så många fina modeller i många olika storlekar, sen är dom i väldigt bra kvalité också 🙂 Ni har nog sett mig några gånger med vita resväskor bland annat..? Dom är därifrån! Något nytt som jag beställde därifrån var en dramaten, jag tänkte varför inte? Det är ju så bra när man ska handla mat och då slipper man ta massa onödiga plastkassar som förstör miljön. Dessutom är den sjukt snygg, win-win lixom 🙂

ROADTRIP2019 ger dig 20 % rabatt samt fri frakt. Gäller ej på redan nedsatta varor. koden gäller till 31 augusti 2019.

Min favorit just nu, den glitter såååå fint irl. Ni hittar den >HÄR<

Den funkar dessutom som en reflex, smart va? 🙂

Andreas nya favoriter, den med palmerna hittar ni >HÄR< och den lilla orange verkar slut 🙁

Min snygga dramaten hittar ni >HÄR<

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *