Jag skojade bara…

… jag ska inte alls till Finland, jag ska till Norge haha! Så himla typiskt mig. Det har ju hänt förut att jag både har hamnat i fel land och rest fel dag. Men tur för mig såg jag att en annan influenser som också ska dit skrev ”nu drar vi till Norge med cocopanda!” haha… Så vi ska alltså till Norge med bolaget cocopanda som har ett event där, skoj! 🙂 Jag är faktiskt taggad. Jag har packat ihop väskan nu, spelat in morgonens video till youtube och ska strax boka en taxi. Videon tänkte jag klippa medan jag flyger, om det finns ett eluttag.. Min dator har ju pajat lite så den funkar endast när sladden sitter i.. Men hur som, tänkte nu även passa på att uppdatera bloggen lite innan jag bokar en bil, även om den inte har min högsta prioritet. Känns ju som att bloggar är en extra grej för dom som inte får nog av alla instagram-poster och youtube-videos, eller har jag fel?

Men jag är borta till torsdag iaf, trodde det endast var en dag men så var det inte heller (hehe) så kommer bli uppdateringar från Norge nästa gång. Om jag hinner, finns en risk att det är fullt ös med späckat schema men vi får ta det som det kommer. Annars uppdaterar jag ju min insta-story för fullt. Precis som vanligt!

Reser i det skönaste settet från ZARA, älskar det!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (25)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *